Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Maddie žije! Ukrývá ji gang pedofilů v místě, kde zmizela, tvrdí detektiv

Autor: shp - 
10. dubna 2017
10:17

Celé tři roky pracuje na případu Maddie McCann, která zmizela krátce před svými čtvrtými narozeninami z portugalského turistického letoviska Praia da Luz v regionu Algarve. Od té doby uplynulo téměř deset let. Někdejší policista a detektiv Dave Edgar přišel s teorií, která dává rodičům opět naději, že jejich dcera stále žije.

Zmizení či možný únos Maddie již vyšetřovaly desítky lidí včetně předních kriminalistů. Dívenku se však nepodařilo najít. Holčička zmizela v nestřežený okamžik, když její rodiče večeřeli s přáteli. Stačila chvilka a rodinná tragédie byla na světě.

Nyní o případu promluvil někdejší britský policista a detektiv Dave Edgar, který na případu pracuje již tři roky. Podle něj je Maddie stále naživu. „Věřím, že Madeleine stále žije, a i v to, že případ dokážeme vyřešit,“ prohlásil Edgar.

Právě jeho si rodiče najali jako soukromého detektiva. Edgar se domnívá, že Maddie unesl gang pedofilů, který si rodinu McCannových vytipoval a několik dnů ji sledoval. Detektiv si zároveň myslí, že někdo o případu ví víc a únosce chrání.

Myslím, že o tom, co se stalo, ví někdo další. Naší největší šancí je, že někdo přijde a poví, co ví,“ dodal Edgar. Podle něj Maddie stále žije v regionu Algarve. Zda s únosci, či někým jiným, není jasné. Dívka má však zcela jistě změněné jméno.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání