Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Někdo chrání únosce Maddie! Detektiv tvrdí, že dívka může být stále živá

Autor: lm - 
27. března 2017
11:16

Kdo ochraňuje únosce malé Maddie? A může být holčička ještě naživu? Bývalý britský vyšetřovatel, který na případu pracoval tři roky, je přesvědčen, že únosce se musel svěřit někomu z rodiny nebo přátel, a vyzval, aby se dotyčná osoba přihlásila policii. Podle detektiva je totiž možné, že Maddie stále žije.

Od zmizení Maddie McCann letos uplyne už deset let. Tehdy tříletá holčička se ztratila beze stopy z hotelu v portugalském turistickém komplexu Praia da Luz, když její rodiče večeřeli s přáteli v restauraci poblíž. Portugalská policie původně označila za podezřelé rodiče, avšak žádná oficiální obvinění proti nim nevznesla a nakonec případ odložila. McCannovi jakákoliv obvinění vždy ostře odmítali a tvrdili, že dívku někdo unesl.

Za pravdu jim dává i britský detektiv Dave Edgar (60), který zmizení holčičky vyšetřoval dlouhé tři roky. Edgar si je jistý, že rodiče nebyli v únosu nijak zapojeni. Navíc je přesvědčený, že únosce se musel svěřit někomu z rodiny nebo přátel. V rozhovoru pro deník Daily Mirror vyzval, aby se tato osoba přihlásila policii. „Pokud se vám někdo svěřil, teď je čas vystoupit. Oni (únosci) si takové věci nenechávají pro sebe a výzkum ukázal, že se vždy někomu svěří,“ uvedl.

Edgar také nevylučuje, že je holčička stále naživu. „Dokud nebude nalezeno tělo, je to stále aktivní vyšetřování a pořád je tu naděje,“ sdělil.

Simmie1994 ( 27. března 2017 18:11 )

Dejme tomu že jí někdo cizí doopravdy unesl a ona žije... Byli jí 3 roky a je to 10 let, takže by jí bylo 13. Nemyslím si že ve 13 letech by vypadala stejně jako ve 3 letech, někdo se přes pubertu moc nezmění a vypadá furt stejně, ale někdo třeba vypadá úplně jinak.. beztak by jí už možná nikdo ani nepoznal. Hlavně pokud třeba zůstala v Portugalsku tak třeba už ani vůbec nemusí umět anglicky, ale jen portugalsky. Ani nemusí vědět že je vůbec angličanka.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání