Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Pneumatika z motorky místo křížku: V místě Mirkovy nehody se objevil pomníček

Autor: dce - 
5. dubna 2017
05:19

Tragickou páteční nehodu v Podlesí na Karlovarsku nyní připomíná už jen řada svíček, pneumatika z motorky a fotografie teprve osmnáctiletého mladíka, který nepřežil střet s osobním vozem. Mirkovi blízcí ztrátu mladého života dál oplakávají.

Život mladého motocyklisty skončil v pátek na silnici v Podlesí na Karlovarsku. Střetl se s osobním autem a i přes okamžitou pomoc svědků se ho nepodařilo zachránit. Smutné video z pokusů o resuscitaci motorkáře Mirka zveřejnili jako varování všem motocyklistům i hasiči.

„Budeš mi chybět, Míro, byl jsi ten nejoptimističtější kluk, co znám, plný elánu, pohody, vyrovnanosti... Moc rád bych se s tebou ještě alespoň jednou v tomhle životě projel, bohužel jsi odešel příliš mladý,“ napsal na Facebooku Mirkův kamarád.

Video  Drastické záběry: Tým záchranářů oživuje motorkáře po nehodě. Mirek nepřežil.  - HZS Karlovarského kraje
Video se připravuje ...

V místě nehody se před nedávnem objevil i pomníček – pneumatika motorky s datem nehody, řada svíček a Mirkova fotka budou ještě dlouho označovat úsek, kde vyhořel lidský život.

„Taky doufám, že tam nahoře proháníš pořádný litrový CéBRo v zatáčkách, o kterých se nám tu ani nezdá. Tak pořádně trénuj, protože jednou se tam potkáme a provětráme ty naše mašiny, tak ať mi stačíš!“ 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání