Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Evakuace pošty v Trutnově: K tikající zásilce vyrazil pyrotechnik i záchranka

Evakuace pošty v Trutnově: K tikající zásilce vyrazil pyrotechnik i záchranka. (ilustrační foto)
Evakuace pošty v Trutnově: K tikající zásilce vyrazil pyrotechnik i záchranka. (ilustrační foto)  (Autor: Policejní deník)
Autor: dce - 
24. ledna 2017
12:04

Půlka Trutnova byla na nohou kvůli tikajícímu balíčku na jedné z místních pošt. Na místo vyrazili policisté s pyrotechnikem, psovodi, hasiči i záchranka. Obsah balíčku všechny rozesmál.

Evakuovat poštu v Trutnově museli policisté v pondělí odpoledne. Zaměstnanci jim totiž zavolali, že mají na pobočce velký tikající balík. Na místo okamžitě vyrazila hlídka trutnovských policistů, policisté ze skupiny dopravních nehod, policejní psovodi, hasiči a samozřejmě i záchranáři,“ uvedla policejní mluvčí Šárka Pižlová.

„Policisté se po příjezdu na místo zkontaktovali s oznamovatelkou, vizuálně prohlédli poštovní zásilku a poté z budovy evakuovali tři desítky osob,“ doplnila Pižlová. Poštu policisté obehnali policejní páskou a zakázali vstup nepovolaným osobám. Na cestě už byl i pyrotechnik.

Policisté do hodiny na místo dopravili i majitelku balíku, která ho za přítomnosti policistů otevřela. „Příjemným překvapením pro všechny zúčastněné bylo zjištění, že balík místo nástražného výbušného systému obsahuje jen hračky a dětské růžové tikající hodiny!“ Dodala mluvčí.

hnnn ( 31. prosince 2017 00:04 )

Pěkně to tu Blesku vedete!!!! Pod článkem s "nebohými" paterčaty kterým si lidé dovolili neposlat dárky-žádná diskuse!Pod vypatlaným Prachařem s cikánem Bangou,kteří se smějí do xichtu lidem co se bojí migrantů-žádná diskuse!A do třetice,článek z Berlína,kde se ostatně jako i v jiných městech Německa,musí před sexuchtivými migranty stavět ochranné zony pro ženy- opět žádná diskuse!Tento článek doporučuji Prachařovi a jeho partičce!Nebo že by snad Prachař myslel na Agáty dobro,aby si holka konečně pořádně za....?

TrojanSlovakia ( 24. ledna 2017 14:01 )

 To už ani obyčajný budík nepríde včas a ešte rozbalený. Bomby sa odpaľujú už mobilom. Ale môže byť niekto aj retro radikál, ktorý sa spolieha, že by hľadali mobil.

djaba ( 24. ledna 2017 12:42 )

 Řekl bych ,že se používal klasický budík jako spínač v předválečných detektivkách nebo filmech se Šaplínem .No a v dnešní době přenosných "rentgenů" by si jistě převybavená policie poradila jednodušeji .

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání