Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Ze žárlivosti dupal na hlavu muže z Uherskohradišťska: Oběť teď trpí posttraumatickou demencí

Ze žárlivosti dupal na hlavu autobusáka z Uherskohradišťska: Muž teď trpí posttraumatickou demencí.
Ze žárlivosti dupal na hlavu autobusáka z Uherskohradišťska: Muž teď trpí posttraumatickou demencí.  (Autor: Slávka Červená)
Autor: sč - 
19. ledna 2017
13:29

Snad touha vidět bývalou partnerku přivedla Davida R. (47) z Nivnice na Uherskohradišťsku do Holešova. Tam mu její nový přítel Roman R. (35) ale tak dokopal a pošlapal hlavu, že nyní trpí postraumatickou demencí.

Opatrovník poškozeného, Vladimír Kubík, uplatňuje u soudu za újmu 7,5 milionu. „Život pro něj skončil. Došlo k poškození mozku. Potřebuje celodenní péči. Nic si nepamatuje. Nepozná ani příbuzné,“ řekl.

Incident se odehrál loni v Holešově na Kroměřížsku. „Seděli s přítelkyní na lavičce a pili víno. Měl jsem v sobě piva a rumy. Popadla mě žárlivost. A když jí začal nadávat, dal jsem mu pěstí do obličeje. Když spadl na zem, asi 10krát jsem ho kopl do hlavy. Pak jsem mu na ni dvakrát dupnul,“ vylíčil.

„Kopal do něj jako do žoku, Byl jsem z té jeho agresivity v šoku,“ uvedl svědek. Vzhledem k mnohamilionovému odškodnění, chce soud vyslechnout ještě znalce, který částku určil.

havran2 ( 19. ledna 2017 13:46 )

Mohl by mu to vrátit,oko za oko ! ! !

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání