Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Brutální pomsta za rozchod: Uškrtil manželku, znetvořil syna a pak se zabil

Rozešla se se šíleným manželem, ten ji uškrtil, jejímu synovi nastřílel do obličeje hřebíky a sám spáchal sebevraždu (Ilustrační foto).
Rozešla se se šíleným manželem, ten ji uškrtil, jejímu synovi nastřílel do obličeje hřebíky a sám spáchal sebevraždu (Ilustrační foto).  (Autor: ČTK)
Autor: aba - 
20. prosince 2016
22:43

Otřesný případ řeší policie v Anglii. Vinc Nagle (†44) tu zavraždil svoji bývalou manželku Claire (†38) a pak brutálně napadl i jejího syna. Sám pak spáchal sebevraždu. 

Nagle, o kterém jeho přátelé říkají, že se doslova zbláznil poté, co mu kvůli medicínskému problému nepřestávalo zvonit v uších, šel za svojí bývalou manželkou do domu, kde po jejich rozchodu žila se svojí matkou. Tam ženu uškrtil a ve svém řádění pokračoval dál.

Jen o pár domů dál totiž bydlí její syn, Nathan (22), na kterého Nagle zaútočil hned poté. S pistolí, která vystřeluje hřebíky a kterou používal ke svojí práci údržbáře, se vydal do domu syna své exmanželky, kde ho brutálně napadl. Vstřelil mu několik hřebíků přímo do obličeje, ruky a ramene. „Viděla jsem muže jen v ponožkách, celého od krve, jak stojí uprostřed silnice. Nevšímal si aut ani lidí, jen křičel o pomoc. Potom si lehl k chodníku, musel být zjevně v šoku. Neviděla jsem mu do tváře, protože všude byla krev, doslova tekla proudem,“ řekla floristka z místního obchodu v ulici.

Nagle po útoku na exmanželku a nevlastního syna urazil autem několik desítek kilometrů, než vystoupil na mostě, ze kterého skočil. Dole na dálnici ho po dopadu přejel nákladní vůz. Policie vraždu nadále prošetřuje. 

nezadat1 ( 21. prosince 2016 00:04 )

Zkurv+ syn negr poslal pančovanou kořalku na Sibiř a ještě se s tím chlubil jak se pomstí rusům za prohrané volby.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání