Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Nezvěstnou supermámu našli po 3 týdnech: Detaily únosu a mučení popsal její manžel

Autor: lm - 
1. prosince 2016
14:22

Matka dvou dětí byla unesena a tři týdny mučena. Sherri Papini (34) našli 24. listopadu ošklivě potlučenou u silnice. Policie ve spojitosti s únosem pátrá po dvou ozbrojených Hispánkách. Manžel Sherri popsal, jak brutálně s jeho ženou únoskyně zacházely.

Sherri Papini (34) zmizela 2. listopadu při běhání nedaleko svého domova v Reddingu, v Kalifornii. Rodina nabídla výkupné ve výši dvou milionů korun, ale ženu se dlouhou dobu nedařilo najít. Byla objevena až po třech týdnech u silnice nedaleko města Woodland, tedy zhruba 250 kilometrů od jejího bydliště.

Matka dvou dětí byla ošklivě zbitá, zmučená a dokonce označkovaná jako dobytek. Únoskyně jí do kůže vypálily zprávu, policie ale neuvedla, co v ní stálo. Dosud se nepodařilo vypátrat ani únoskyně. „Momentálně nemáme žádnou verzi, proč byla unesena. Nevíme, jestli to bylo cílené, nebo náhodné. Stále na tom pracujeme,“ sdělil šerif Tom Bosenko.

Manžel unesené mezitím v prvním interview popsal, jak s ženou únoskyně zacházely. „Měla kolem pasu železný řetěz a přes hlavu pytel. Pokaždé, když ji strčily do auta, tak byla svázaná,“ řekl Keith Papini. Na den Díkuvzdání ji pak únoskyně pustily na svobodu. „Otevřely dveře, něco přestřihly a uvolnily ji. Pak ji vyhodily z auta,“ dodal. Sherri měla zlomený nos, modřiny, otlačeniny od řetězů a popáleniny. Únoskyně jí navíc ostříhaly vlasy.

andorea ( 1. prosince 2016 14:34 )

 A supermáma jí jako říkáte proč?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání