Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Dominik podřízl přítelkyni (†20) hrdlo a utekl se synem do zahraničí: Našli ho ve Španělsku

Autor: lm - 
21. listopadu 2016
21:42

Podřízl své přítelkyni (†20) hrdlo, vzal jejich syna (18 měsíců) a utekl do zahraničí. Dominik Riedl (22) před policisty unikal téměř jeden měsíc, vypátrat se ho podařilo v hotelu ve Španělsku. Dítě je naštěstí v pořádku.

Dvaadvacetiletý Dominik Riedl koncem minulého měsíce v německém Freyungu podřízl své 20leté přítelkyni Lise H. hrdlo a odhodil její tělo do odpadků. Pak se i s jejich 18měsíčním synem vydal na útěk do zahraničí. Mladá žena byla nalezena až zhruba v polovině listopadu, kdy po ní začala pátrat matka.

Německého uprchlíka se podařilo vypátrat ve Španělsku, v hotelu na pobřeží Costa Brava. Policisté si mohli být jistí jeho identitou, Dominik Riedl měl totiž na rameni vytetované jméno své partnerky a její narozeniny. Pod ním bylo dotetované datum „27. října 2016“, podle všeho datum úmrtí ženy a nápis „Děkuji za všechno“. Dítě páru bylo v hotelovém pokoji naštěstí nalezeno v pořádku. Momentálně je v péči španělské sociálky.

Podle španělské policie muž zavražděné uzmul telefon a byl aktivní na jejím Facebooku, aby zmátl policisty. Za vraždu mu hrozí až 15 let ve vězení. Pravděpodobným motivem mohl být rozchod páru, který mladá žena iniciovala.

radka.seznam ( 21. listopadu 2016 22:41 )

Chudák kluk... Táta ho obral o mámu i o šťastné dětství. Snad ho dostanou aspoň prarodiče a stihnou ho vychovat do dospělosti.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání