Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Matka zavražděného taxikáře: V den pohřbu Dády si ta svi*ě užívala narozeniny drogou!

Autor: dce - 
29. listopadu 2016
17:38

Soud s Davidem V. (35), který je podezřelý z vražd tří pražských taxikářů, bude pokračovat až za pár týdnů, na rozsudek si počkáme patrně ještě déle. Matka jedné z obětí má ale v zamotaném případu jasno. Na internetu sdílela další bolestivou zpověď, tentokrát vůbec poprvé od začátku soudu.

Už od začátku ho označuje za vraha. Jitka S., matka třetí oběti z kauzy taxivražd Daniela C. (†25), se za spravedlnost pro svého syna bije už dva a půl roku. Bolest si často vylévá na vzpomínkové webové stránce. V pondělí vůbec poprvé od začátku soudu s Davidem V., který byl z tří vražd obžalován, sdílela své aktuální pocity. A i když se obžalovaný vykrucuje, jak se dá, paní Jitka má jasno.

Dádo, vím, že to je on, ta svině ďábelská, cítím to, vím to, doufám, že bude usvědčen... lže on i jeho bratr, to je jasný, že je obhájce připravil, co mají mluvit,“ napsala Danielova matka.

Paní Jitka prozradila, jak jí celé soudní jednání ničí. „Andílku, jsem z toho moc na nervy, on je taková svině, že se tam i některý den smál, bestie...“

Když mi tě pohřbívali, brečeli jsme, bylo to nejsmutnější, nejbolestivější období, tak ta svi*ě si v den pohřbu někde užívala svý narozeniny nejspíš drogou,“ prozradila také Jitka.

Soud v poslední den řešil zejména výpověď bratra obžalovaného, který měl Davida V. ve vězení sám označit za vraha taxikářů. Vše nejprve popřel, nakonec ale přiznal, že to řekl, jen aby byl ve vězení za drsňáka.

Soud bude pokračovat opět 19. a 20. prosince.

PŘÍPAD TAXIVRAH NA BLESK.CZ ZDE >>>

satanson ( 30. listopadu 2016 15:12 )

Špatně se to ale dokazuje, protože už je to docela dávno a oba dva jsou to fetky bez kousku svědomí, takže i kdyby to udělali nikdy to nepřiznají.Pokud nebude přímej důkaz co je usvědčí, bude to proces jak s Kramnym.

xaria ( 29. listopadu 2016 21:30 )

 myslím že ty fetky v tom jedou oba dva, neměli na fet a udělají pro to všechno, ten policejní pes se neplete, proč by to dělal, myslím, že byly dva, měli oba pistole, to i odpovídá náboji který byl jiny v jednou z aut,aby náhodou našel peněženku, a tablet a ješte jednu peněženku , byly tam jeho pachové stopy, to je nějak mooc náhod najednou, a je třeba vědět, že fetáci umí vymyslet takové lži, ž by se nad nima kámen ustrnul, a další náhoda je, že oba se chlubili spoluvěznům, a ted to zapírají nebo lžou že lhali, podle me to udelali a oba dva, od te doby co jsou pod zámkem, tak je s vraždama klid že

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání