Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Smrt ženy (†52) v kladenském paneláku: Zavraždil ji partner?

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Archiv Blesku)
Autor: haj, ČTK - 
26. listopadu 2016
13:40

Zahalené rouškou tajemství je zatím úmrtí ženy (†52), jejíž mrtvé tělo bylo nalezeno v bytě v panelovém domě na sídlišti v Kladně-Kročehlavech. Podle svědků měl ženu zavraždit její partner. Zda šlo skutečně o vraždu, prokáže až pitva.

Mrtvola ležela v jednom z panelových domů v ulici Wednesbury na sídlišti kladenského předměstí. V pátek večer na místo vyjeli středočeští kriminalisté. Účastnila se i výjezdová skupina Krajské správy Středočeského kraje, která má na starosti vyšetřování zvlášť závažné trestné činnosti.

„Středočeští kriminalisté prošetřují od pátečních nočních hodin úmrtí dvaapadesátileté ženy z panelového domu v Kladně-Kročehlavech,“ uvedl pro ČTK Truxa. Podle něj se policistům podařilo zadržet podezřelého člověka, kterým je druh zemřelé ženy (57). „Příčinu smrti určí nařízená soudní pitva, která bude pravděpodobně provedena zítra (v neděli) nebo v pondělí,“ dodal Truxa.

Svědci z z kladenského sídliště pak tvrdí, že se muž měl po vraždě neúspěšně pokusit vzít život i sám sobě. Záchranáři ho poté údajně odvezli do kladenské nemocnice. Policie však nic takového nepotvrdila.

Před domem se začali podle webu Novinky.cz scházet příbuzní zesnulé, a tak na místo přijelo několik policejních hlídek. Naštěstí jejich zásah nakonec nebyl nutný.

 

 

 

 

 

 

 

 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání