Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Muž v Kladně uškrtil svou přítelkyni: Záchranku ale zavolal pro sebe!

Autor: ČTK ljš - 
26. listopadu 2016
19:56

Časté hádky nakonec skončily vraždou! Dvaapadesátiletou ženu v kladenském paneláku připravil o život zřejmě její o pět let starší partner. Po činu se pokusil o sebevraždu, odchod ze světa si ale rozmyslel a zavolal si záchranku.

K vraždě v panelovém domě v kladenské části Kročehlavy došlo v pátek v noci. Na případ přitom upozornil sám podezřelý. Zavolal totiž záchranku, nikoli ale své zemřelé partnerce ale sobě. Operátorce řekl, že se pokusil o sebevraždu.

V bytě pak záchranáři našli ženu, které už bohužel nebylo pomoci. Muž na tom ale zřejmě špatně nebyl, protože už v sobotu ráno byl schopen výslechu. Obvinění mu policisté sdělili o pár hodin později. 

„Příčinu smrti určí nařízená soudní pitva, která bude pravděpodobně provedena zítra (v neděli) nebo v pondělí,“ uvedl policejní mluvčí Pavel Truxa. Podle televize Prima měla žena na těle stopy po škrcení.

S dvojicí byly v domě problémy dlouhodobě. „On byl strašně zlej. Hádali se pořád. Nadával jí, že ho špiní všude,“ řekla televizi sousedka.

Kriminalisté budou navrhovat pro obviněného muže vazbu. Co přesně se v bytě stalo, je předmětem dalšího vyšetřování.

escobar2011 ( 26. listopadu 2016 21:58 )

honzazchaIoupky: Proč ...? Pro slepičí kvoč, aby kvočna nekvokala, protože nemá už proč

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání