Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Dívku údajně prodal do Rakouska za 2000 euro: Slíbil jí práci, skončila jako prostitutka

Dívku údajně prodal do Rakouska za 2000 euro: Slíbil jí práci, skončila jako prostitutka (ilustrační foto).
Dívku údajně prodal do Rakouska za 2000 euro: Slíbil jí práci, skončila jako prostitutka (ilustrační foto).  (Autor: scom)
Autor: dce - 
25. listopadu 2016
09:27

Vskutku neuvěřitelný případ začal řešit soud v Hradci Králové. Mladou ženu (23) měl podle obžaloby Julius K. prodat do zahraničí. Dostal za ni dva tisíce euro. Místo práce v domácnosti, kterou měla dívka slíbenou, ale skončila jako prostitutka. Muž vinu popírá.

Třiadvacetiletá žena z Litomyšle vypověděla u soudu, že od svého známého dostala kontakt na Juliuse K., kterému se přezdívá také „Láďa“. Ten ji měl zavézt Brna a zkrátit jí cestu do Rakouska, kam se žena chtěla vydat za prací – měla slíbeno, že se bude za 40 tisíc euro starat o domácnost.

Místo v Brně ale její cesta s Láďou skončila už v Letovicích. Muž se vymlouval, že nemá peníze na benzin, a předal ji páru, který jí podle serveru Deník.cz představil jako Martu a Janka.

Ti ji sice odvezli do Rakouska, ale místo slušné práce z ní udělali prostitutku. „První den jsem měla tři zákazníky: tři v autě, od každého jsem dostala 70 euro, a jednoho v hotelu, který mi měl zaplatit 160 euro,“ tvrdí žena s tím, že onen zákazník ji ale napadl a ona mu musela utéct.

Vydělané peníze předávala Martě, která ji navíc údajně bila a zakázala jí telefonovat. Nakonec se jí ale podařilo uprchnout a zavolat domů rodičům.

Obžalovaný Láďa odmítá, že by ženu za dva tisíce euro prodal. Podle něj jde z její strany o pomstu za to, že odmítl mít s dívkou vztah. Při setkání se mu sama navíc představila jako prostitutka. To mladá žena popírá.

Před soudem už vypovídali Marta s Jankem, kteří dívčinu verzi odmítli. Údajně ji poprvé v životě viděli na ulici ve Vídni, kde jí nabídli pomoc. Soud bude pokračovat v prosinci.


Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání