Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Zataženo, déšť 15°C

Agresivní Rumun měl v krvi 5 promile, ohrožoval zdravotníky

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: els - 
20. listopadu 2016
18:03

V sobotu odpoledne převezli plzeňští záchranáři pod obraz opilého muže do nemocnice. V krvi mu naměřili 5 promile alkoholu. Poté, co se muž probral, začal zdravotnický personál ohrožovat. Zasáhnout museli policisté.

Policisté dostali v sobotu odpoledne hlášení, že v Plzni u zimního stadionu leží dva muži v bezvědomí. Muži zákona se na místo okamžitě vydali. Zde opravdu leželi dva zpití Rumuni.

Jeden se sice probral ze svého alkoholového opojení, ale byl tak opilý, že nebyl schopen odejít po svých. Policisté ho tedy nechali převést na Protialkoholní záchytnou stanici. Druhý nereagoval ani na bolest a policisté mu museli poskytnout první pomoc.

Přivolaní záchranáři ho následně odvezli do nemocnice, kde při testech zjistili, že muž má v krvi 5 promile alkoholu. Přitom se udává, že při 4,5 promile alkoholu v krvi nastává smrtelná otrava.

Muž se však probral. Nechtěl pak se zdravotníky spolupracovat a začal je ohrožovat. Policie ho pak převezla na záchytku, která je pro takovéto případy uzpůsobena.

maryfox ( 20. listopadu 2016 18:43 )

 Jednoduché řešení,poslat expres do Rumunska a zákaz práce c Česku na 10let.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání