Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Miroslav expartnerce zasadil 27 bodných ran: Vše sledoval jejich syn (3)!

Autor: haj - 
6. listopadu 2016
22:03

Vtrhl do mateřské školky a brutálně tam napadl svou bývalou přítelkyni a pobodal ji přímo před očima jejich syna (3). Uštědřil jí 27 ran, přesto Miroslav Š. (38) stále tvrdí, že je nevinný. Žena si prý za zranění mohla sama. Za šílený čin mu hrozí 25 let za mřížemi.

V únoru letošního roku vyděsilo obyvatele Frýdku-Místku napadení, k němuž došlo v tamní mateřské škole. Jedna z maminek tam zrovna vyzvedávala svého tříletého synka, když ji překvapil bývalý druh Miroslav Š., se kterým měla čtyři děti.

Nedokázal se prý přenést přes jejich rozchod, a tak se rozhodl vše vyřešit násilím. Vzal na expartnerku kuchyňský nůž a začal ji zběsile bodat. Dokonce tak silně, že ženě nůž zlomil o lebku. Vůbec mu přitom nevadilo, že všemu přihlíží jejich nevinný syn.

Chybělo málo a z krutého útoku mohla být vražda. Pobodaná žena však naštěstí přežila díky rychlému převozu do nemocnice. Pomoc jí přivolala učitelka ze školky, která zalarmovala rovněž policii. „Děti v ohrožení vůbec nebyly, to byla manželská potyčka, matka s otcem se nějak nedohodli a tak to dopadlo,“ popsala pro televizi Prima ředitelka školky incident, od kterého už uběhlo osm měsíců. Hlavní líčení s agresorem by mělo proběhnout 9. listopadu.

Nyní Štenbírek stanul před soudem, kde se obhajoval tvrzením, že si jeho bývalá družka za útok mohla sama. „On v žádném případě nesouhlasí s tím, že by chtěl poškozenou zabít a mám za to, že se to podařilo prokázat,“ uvedla pro Krimi zprávy obhájkyně obviněného Irena Křivánková.

Policejní vyšetřování ovšem prokázalo, že muž hrozivý čin dopředu podrobně plánoval a veškeré detaily si zapsal do deníku. I kvůli tomu mu posléze žalobkyně v závěřečné řeči obviněnému přisoudila trest ve výši 25 let vězení. Zda Štenbírek opravdu výjimečný trest dostane, zatím ale není jisté. Rozsudek zatím nepadl a hlavní líčení bylo podle informací TV Prima odročeno na 9. listopadu.

 

 

beda88 ( 7. listopadu 2016 11:05 )

to by bylo moc snadné. napřed ať studenti na patologii prohlédnou jeho vnitřnosti, zda se něco nedá použít a až pak nakrmit lvy.

hackoff ( 6. listopadu 2016 23:04 )

vubec nechapu proc by mel takovy lidsky odpad dostavat nejaky trest. proste postavit ke zdi a zastrelit. nic vic si to hovado nezaslouzi. to ze ona prezila je jen nahoda. je to vrah a jako vrah by nemel nikdy vylezt mezi lidi ven

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání