Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Soud dívce (16) povolil sex se strýcem (48), pár souloží již dva roky

Autor: shp - 
4. listopadu 2016
11:49

Intimní vztah teprve šestnáctileté německé studentky Josephine Marie Petritz a jejího o 32 let staršího strýce Gerrita Haagere může vesele pokračovat dál. Rozhodl o tom dokonce soud. Podle něj není v zájmu nezletilé přijít o lásku.

Dívka z Schildowu utekla na začátku loňského roku z domova. Tehdy jí nebylo ještě ani 15 let. Se strýcem, do kterého se zamilovala a on její city opětoval, zmizela neznámo kam.

Vystrašení rodiče zkontaktovali policii a po celém Německu se rozjela rozsáhlá pátrací akce. Netradiční pár se mezitím schovával na jihu Francie. Když se Josephine vrátila, odmítala se se strýcem rozejít.

Rodiče jí proto poslali na psychiatrickou kliniku. Jenže pobyt v ní v srdci Josephine nic nezměnil, její vztah s rodinným příslušníkem proto musel řešit soud. U něho zazněly i psychologické posudky dívky.

Je nadprůměrně inteligentní, předčasně vyspělá a ví, co chce,“ stálo v nich podle Daily Mailu. Psychiatři navíc označili vztah Josephine a Gerrita za „stabilní a orientovaný na cíle.“ Soud proto rozhodl, že není v zájmu dívky, aby byl násilně přerušen.

defakto ( 4. listopadu 2016 22:42 )

... není tam jenom příbuzenský vztah , ale i velký věkový rozdíl . Ale když německým soudům nevadí mladé muslimské nevěsty ( 12,13,14,15 ročné ), které se vdávají kolikrát za dědky , tak co s tím .

pepen ( 4. listopadu 2016 15:50 )

Strýc bude kretén úchylnej!!!!!Neteř obdělávat-hrůza!!!!!

vosavopruz ( 4. listopadu 2016 15:38 )

Socialistickou výrobou k lepšímu zítřku!

ivoadler ( 4. listopadu 2016 14:58 )

Mají se rádi, proč jim to kazit. Tak příbuzný zase nejsou, aby to byl incest. Tak o co jde.

stalaning ( 4. listopadu 2016 13:36 )

Tvl, ty jsi neskutečnej duševní mrzák. Co ty to hulíš za sajrajt, to snad není možný.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání