Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Matka zneužívané 14leté Natálky: Terapeutovi prošly pod rukama všechny dívky v ústavu

Autor: lm - 
13. září 2016
19:06

Je to případ, který nemá obdoby. Poté co TV Markíza zveřejnila reportáž o údajném zneužívání dívek v resocializačním zařízení v Galantě, se na Slovensku nehovoří o ničem jiném. Matka Natálky, jejíž případ kauzu odstartoval, byla vypovídat na policii. Už šest dní totiž netuší, co s její dcerou v ústavu udělali!

Matka nechala Natálku umístit do resocializačního zařízení v Galantě ve 14 letech poté, co se dívka chytla špatné party a začala užívat drogy. Měla tu být v bezpečí, stranou od alkoholu, drog a všeho špatného, namísto toho ale dívku sexuálně zneužíval její terapeut! A zřejmě nešlo o ojedinělý případ...

„Když někdo pracuje jako zaměstnanec a má na starosti nezletilé děti, resp. 14letou dívku a zneužije ji pod sliby, že bude chodit Ježíšek nebo něco takového, je mi z toho špatně. A o tomto terapeutovi mám informace, že mu pod rukama prošly skoro všechny dívky v tomto ústavu,“ přiznala televizi Markíza matka Natálky.

Ředitel ústavu Natálčině matce zhruba před rokem slíbil, že dá vše do pořádku. Když ale matka přišla později dívku navštívit, nechtěli ji k ní pustit. Pak ji našla polonahou na zemi v hrozném stavu. V nemocnici, kam dívku matka odvezla, zjistili, že má dvě pohlavně přenosné nemoci. Teď rodiče už šest dní nevědí, kde jejich dcera je. Z Galanty byla převezena do jiného ústavu, ale jim nikdo nic neřekl.

„Chceme vědět, kde je, protože člověk si představuje různé věci, co s ní teď je,“ řekl otec dívky. „Doslechla jsem se, že vůči mně mají obranu, kterou budou používat. Že já jsem tyranská matka. Mám podezření, že dceru zmanipulovali zřejmě pod pilulkami. Vzali si dítě jako zbraň. Ví, že jsem to před rokem stáhla, ale nyní už to nestáhnu. I (další) lidé se už ozývají, takže věřím tomu, že tam mnoha lidem bylo ublíženo a že to dobře dopadne, tak, jak má,“ vysvětlila Natálčina máma, která dlouhé hodiny vypovídala na policii v Trnavě. Policie se případem intenzivně zabývá.

Lucio1 ( 13. září 2016 20:18 )

Tyhle holky zas takové bezbranné chudinky nejsou, mohla ho kopnout do koulí, podpálit ústav, možností je..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání