Komička Ester Kočičková se během svých vystoupení nebojí mluvit o orgasmu, naopak. „Ono je to v podstatě jedno z mých nejúspěšnějších vystoupení, ten orgasmus, tedy respektive jak ho předstírat. Samozřejmě mám daleko hlubokomyslnější výstupy,“ přiznala v rozhovoru pro Revue iDnes.

Má s tím osobní zkušenost. „I já jsem předstírala, kolikrát. Na prstech jedné ruky to můžu spočítat, ale ne víc. To je potom možná to, jak si šlapeme po štěstí. Některým ženám třeba stojí za to ta pohoda, klid a holt se vzdají něčeho svého, na co mají nárok. Nebo si to najdou jinde, ale v tom vztahu potom předstírají,“ vysvětluje.

Nyní je Ester ráda, že může ostatním předat své bohaté zkušenosti. „Jsem bývalá vychovatelka, ráda lidi naučím něco, co má smysl. Takže zaplať pánbůh za orgasmy a budu ráda, když to lidi bude zajímat.

Kočičková prozradila, že po představení za ní zajde vždy mnoho žen, aby jí řekly, že se jim to líbilo. „Opravdu mi dívky chodí vyjádřit sympatie, že se jich někdo konečně zastal a je to přece normální, když předstírají. Já teď už každé říkám, že to normální není, že jen nepochopila tu scénku. Že nemůže předstírat, že to není dobře. Jakmile předstírá, musí jít pryč. Měla by se pokusit to s tím partnerem změnit. Prozradit mu to a uviděla by, co se stane,“ dodala.

Fotogalerie
10 fotografií