Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Elitní policista byl nalezen mrtvý: Vyšetřovali ho kvůli korupci!

Autor: lm - 
14. října 2016
22:21

Elitní vyšetřovatel Milan T. (†48) byl nalezen mrtvý na zahradě rodinného domu ve Zlatých Moravcích. Život si pravděpodobně vzal sám. Před smrtí ho inspekce ministerstva vnitra vyšetřovala kvůli korupci.

Osmačtyřicetiletého elitního policistu Milana T. našli mrtvého ve čtvrtek odpoledne na zahradě rodinného domu ve Zlatých Moravcích nedaleko Nitry. Podle informací Čas.sk měl policista prostřelenou hlavu a v jeho blízkosti se našla zbraň. Pravděpodobně tak šlo o sebevraždu.

Případ si okamžitě převzala inspekce ministerstva vnitra, která policistu vyšetřovala už před smrtí, patrně kvůli úplatku. „Policista byl obviněn z trestného činu korupce, v případě však nadále pokračuje vyšetřování, protože je obviněna ještě jedna osoba,“ sdělila serveru Topky.sk mluvčí ministerstva vnitra Andrea Dobiášová. Milan pracoval na Úřadu kriminální policie, konkrétně na odboru pátrání. U sboru byl 23 let.

Video  Elitního policistu našli mrtvého.  - TV JOJ
Video se připravuje ...

Na místě zasahovali ve čtvrtek odpoledne i pyrotechnici. Policisté ale zatím nechtějí k případu sdělovat další informace. Podrobnosti budou vědět až po nařízené pitvě. „Vyšetřovatel Inspekce Ministerstva vnitra ČR zahájil trestní stíhání pro trestný čin zabití. V této chvíli nadále pokračují procesní úkony, policisté jsou na místě činu,“ dodala Dobiášová.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání