Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Srážka dvou aut na Pardubicku: Sebevrah zabil nevinného a přežil?

Autor: ljš - 
10. října 2016
18:22

Kdyby nepřišel do cesty sebevrahovi, mohl žít. Tak se jeví případ nedávné nehody na Pardubicku, kdy při srážce dvou aut zemřel devětačtyřicetiletý muž. Třicetiletý řidič, který se takto údajně pokusil o sebevraždu, naopak přežil.

K nehodě došlo mezi obcemi Čepí a Starý Mateřov ve čtvrtek 25. srpna brzy ráno. Dvě auta se tehdy střetla čelně, jeden řidič zemřel na místě, druhý byl převezen do nemocnice s vážnými zraněními.

Vše zpočátku vypadalo jako běžná nehoda, kterou mohl způsobit například mikrospánek, podle serveru TN.cz je ale nakonec vše zřejmě jinak. Policie prý pracuje s verzí, že se mladší řidič takovýmto hrůzným způsobem pokusil o sebevraždu. Zřejmě v zoufalém stavu, ve kterém byl, nepomyslel na to, co způsobí protijedoucímu řidiči.

Policie nyní hledá důležitého svědka, který by mohl do případu vnést jasno. „V průběhu vedeného prověřování vyšlo najevo, že se v době dopravní nehody mohl poblíž tohoto místa vyskytovat řidič motocyklu, jehož svědectví by mohlo v dané věci výrazně přispět k objasnění příčin nehody. Pokud víte, o koho se mohlo jednat, nebo tuto výzvu čte samotný řidič motocyklu, neváhejte kontaktovat přímo kriminalisty na tel. č. 974 566 486, 735 784 178 nebo na linku 158. Děkujeme za pomoc,“ uvedla policejní mluvčí Eva Maturová.

y1xcvbnm ( 10. října 2016 20:53 )

mohl to napálit do stromu v plné rychlosti a nezabíjet nevinného člověka

bizon_pepa ( 10. října 2016 19:48 )

Proc by si mel vybirat kamion. Tam se muze stat taky prusvih.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání