Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Terezu hledá rodina už tři a půl měsíce: Kde je maminka, ptá se dvouletý syn

Terezu hledá rodina už tři a půl měsíce: Kde je maminka, ptá se dvouletý syn.
Terezu hledá rodina už tři a půl měsíce: Kde je maminka, ptá se dvouletý syn.  (Autor: Policie ČR, FTV Prima)
Autor: dce - 
29. září 2016
11:37

Už více jak tři měsíce pátrá policie po Tereze Vodičkové (30) z Mělníka. Jednoho dne prostě odešla z domu, slíbila, že se za pár minut vrátí, jenže od té doby se nikomu z rodiny neozvala. Doma ji postrádá přítel a dvě děti.

Tereza odešla z domu 13. června. „Zeptala se mě, jestli by mohla odejít pro cigára, tak jsem řekl, že jo, že pohlídám Jájina. Řekla, že za pět minut bude zpátky, ale už se nevrátila,“ řekl FTV Prima Terezin starší nevlastní syn Július s tím, že Tereza byla opilá a navíc měla před pár lety psychické problémy. S depresemi se nějakou dobu i léčila.

Podle jejího přítele Júliuse je možné, že kvůli depresím sklouzla až k drogám. „Furt tomu věřím víc než tomu, že je mrtvá,“ prohlásil. On i policie po mladé ženě stále pátrají, pečlivě prohledali okolí jejího bydliště, ptali se i po známých a kamarádech. Marně.

Ani ne tříletý syn se po mamince často ptá, jeho otec musí hovor vždy stočit jinam nebo odpovídat vyhýbavě. Děcko si na mámu totiž vzpomene pokaždé, když najde nějaké její věci.

Z domu odešla Tereza jen s pár drobnými v kapse, telefon nechala doma. „V době odchodu měla na sobě černé legíny a triko, černou funkční bundu zn. Alpine a výrazné růžovo-fialové tenisky,“ uvedl policejní mluvčí.

Prdik ( 1. října 2016 11:20 )

Celou rodinu to zasahlo.

dzambulka007 ( 29. září 2016 20:08 )

Přítele policajti pořádně proklepli?

latabitha ( 29. září 2016 20:06 )

Vyvíjet tlak na někoho, kdo léčil s depresemi? No to se Vám pane její příteli povedlo ! Mít nad někým moc....to je také velmi opojné, že? Je prostě konec .

.krakonos5oo. ( 29. září 2016 14:29 )

Už babička říkala: Když to svrbí, to je horší, než podebraná pata!

yourhero ( 29. září 2016 14:13 )

Videl jsem ji!!! Picha prvni ligu vSingapuru!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání