Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Matka nechala syna (2) zamčeného v noci v autě a šla pařit do klubu

Vyděšený chlapeček plakal v autě. Máma ho tam zamkla, aby mohla jít pařit do klubu.
Vyděšený chlapeček plakal v autě. Máma ho tam zamkla, aby mohla jít pařit do klubu.  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: shp - 
21. září 2016
14:51

Tohle je opravdová matka k pohledání. Pětadvacetiletá Švýcarka ve městě Schaffheausen nechala svého syna samotného v autě, zamkla ho tam a šla s kolegy pařit do klubu. Vyděšené dítě se moc bálo a plakalo. Naštěstí si ho všimnuli kolemjdoucí.

V tu dobu ale bylo už po půlnoci, což je doba, kdy měl být chlapeček už dávno v posteli. Dítě naštěstí hlasitě křičelo, až si ho všimli kolemjdoucí. Ti se vzhledem k tomu, kolik bylo hodin, zděsili a zavolali policisty.

Strážci zákona, kteří na místo přijeli, viděli vyděšené dítě, a tak ho nechtěli vystrašit rozbíjením okénka ještě více. Aby ho dostali z pasti, kterou na něj připravila vlastní matka, zavolali automechanika, aby si poradil se zámky.

Chlapce zachránil automechanik

Ten dítě konečně vysvobodil. V tu chvíli, zhruba 20 minut poté, co na místo dorazili policisté, se na scéně objevila rozjařená matka. Podala jim vysvětlení, že dítě nechala v autě, protože šla do klubu pařit s kolegy.

Když to slyšel jeden z kolemjdoucích, který dítě v autě spatřil, rozzuřil se a vystartoval na matku. Té poničil auto. „Nedokázal zvládnout svůj hněv,“ prohlásila policie. Ženu, která si s mateřskými povinnostmi hlavu nedělala, vyšetřuje už sociálka.

pepen ( 21. září 2016 18:15 )

Některé rodiny nemohou mít děti-jsou ochotní podstoupit vše možné!!!Taková *** nechá v autě dvouleté dítě a jde chlastat-to není matka!!!Já jsem muž-ale tohle bych nedokázal!!!! Odporné stvoření-okamžitě to dítě odebrat!!!!

mazliva.samicka ( 21. září 2016 15:24 )

To jsou kravěny, to svět neviděl....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání