Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Násilník zkopal a pomočil přítelkyni: Soudit ho budou i za kálení na hrob

Domácí násilí zdaleka není jen problémem nižších vrstev. Ty vyšší o něm pouze nemluví, protože je to ostuda, tvrdí Klára O’Toole.
Domácí násilí zdaleka není jen problémem nižších vrstev. Ty vyšší o něm pouze nemluví, protože je to ostuda, tvrdí Klára O’Toole.  (Autor: archiv Blesku)
Autor: lut, lm - 
11. září 2016
11:53

Násilí a ponižování! To snášela dlouhé měsíce žena (46) ze Svitav od svého často opilého přítele (51). Vyvrcholilo to tím, že muž ženu zkopal a pomočil. Násilník si také na hřbitově ulevoval na jeden z hrobů.

Útoky od přítele snášela žena od dubna, kdy ji fyzicky napadl. „Tehdy večer jí měl kroutit prsty tak bolestivě, že žena musela druhý den vyhledat lékaře, který jí na prst nasadil dlahu,“ řekla policistka Hana Kaizarová.

O pár dnů později ji napadl dokonce na ulici. „Nadával jí, poté ji údajně povalil na zem, vláčel za oblečení, kopal ji a před několika svědky ji měl pomočit,“ doplnila. Žena po tomto napadení skončila v nemocnici, stejně jako při dalším napadení, jež následovalo jen o pár dní později. Na agresora zavolali policii svědci. Muž následně strážníkům nadýchal 3,39 promile. 

Tím ale eskapáda neskončila, v srpnu zahlédli dotyčného muže kolemjdoucí, jak močí na jeden z hrobů na místním hřbitově. Za přečiny ublížení na zdraví a výtržnictví mu teď hrozí až tři roky vězení. Navíc to nebude jeho první stání před soudem, podle policie se již podobného porušení zákona v minulost dopustil.

ivoadler ( 11. září 2016 16:13 )

Víš určitě, že se v případě Gottwaldova hrobu nejedná o ožralce? Nebo jsi byl u toho? 

ejvm1712 ( 11. září 2016 15:32 )

Tady píší o voze a ty o koze. Tady nejde o politiku,ale o jednoho ožralce a jeho konkubínu,která bude nejspíš takového ražení jak on

ivoadler ( 11. září 2016 15:01 )

Ještě že na hrob jenom močil, že ho rovnou nepostříkal červenou barvou (jako se stalo v případě hrobu Gottwalda).

ejvm1712 ( 11. září 2016 14:47 )

Hnusnej č u r á k! Doufám,že ta ženská konečně vezme kramle a vysere se na něho.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání