Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Expolicista Kadlec jel k soudu radši tramvají: A vyhrál

Autor: kon - 
7. září 2016
18:47

To je ale filuta! Nejznámější český »bourák«, bývalý policista Karel Kadlec (46), odcházel od soudu spokojený. Osmiměsíční podmínka a dvouapůlroční zákaz řízení totiž neplatí.

Bývalý policejní důstojník Kadlec se nechvalně »proslavil« nehodou, při které v dubnu na Vinohradech v opilosti naboural 29 aut. U odvolacího soudu byl ale kvůli nehodě z loňského března, kdy rovněž pod vlivem alkoholu boural na náměstí Bratří Synků.

Odvolací soud podmínku pro Kadlece zrušil a případ vrátil zpět na obvodní soud. Rozsudek byl prý vyhotoven »lajdácky«. Karel Kadlec odjel od soudu tramvají. „Držím se toho, že do rozsudku nebudu řídit. Za volantem mě neuvidíte,“ řekl stručně a skočil na Karlově náměstí do tramvaje.

Samo ( 7. září 2016 20:52 )

Za stejný přestupek či trestný čin by každý obyčejný řidič dostal 50 tisíc pokutu a záakaz řízení na 3,5 roku, ale bývalý elitní policajt odešel od soudu čistý jako lilie. Něco takového by nebylo možné ani za komunistů. Ale teď, přestože Babiš se dohaduje se Sobotkou a Chovancem o tom kdo je větší podrazák a ministrem spravedlnosti je Pelikán z hnutí ANO, tak soud policistovi který v opilosti naboural poprve 35 zaparkovaných aut a podruhé ani nevím kolik, tak odejde od soudu s podmínkou. Teď by se měl každý řidič s podobným problémem odvolávat na precendens z tohoto případu. A divím se proč se státní zástupce neodvolal proti nízkému trestu.

agfor ( 7. září 2016 20:25 )

Holt jsme si před zákonem všichni rovni, ale stále jsou někteří rovnější.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání