Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Děsivá scéna u chebského rybníku: Klárka (15) probodla nejlepší kamarádku!

Autor: Kateřina Moravcová - 
31. srpna 2016
05:10

Chodily spolu do třídy, trávily tak i volné chvíle. Jenže od neděle je vše jinak. Klárka (15) totiž v neděli navečer u rybníku zničehonic pobodala stejně starou Markétu. Ta zůstala ležet v tratolišti krve.

Drama se odehrálo v malém městečku u Chebu. Obě dívky společně vyrazily k rybníku, kde pravděpodobně došlo k hádce. Podle informací Blesku náhle Klárka vytáhla nůž a několikrát bodla Markétu do zad a stehna.

Nakonec se jí dokonce snažila podříznout krk. Naštěstí ale nůž nezasáhl důležitou tepnu ani jiné orgány. Markéta ležící v krvavé louži žádala Kláru několik minut, aby jí zavolala pomoc. Ta se naštěstí smilovala...

Markétu převezl vrtulník do nemocnice v Plzni, v úterý pak na svém facebookovém profilu psala, že je jí už lépe. „Od této chvíle jsem hned změnila pohled na svět. Budu v pohodě. Věřím, že to bude dobrý, v pátek by mi měli vytahovat stehy,“ nastínila svůj aktuální zdravotní stav svým známým Markéta. Proč ji kamarádka napadla, zatím není jisté.

ellenic ( 1. září 2016 20:22 )

Prý Klárka probodla stejně starou Markétu. Snad Klára probodla stejně starou Markétku. Holka, která se jen díky náhodě nestala vražedkyní si nezaslouží, aby její jméno bylo psané zdrobněle. Bleskáčtí redaktoři hodně trapné . Ještě se omlouvám , nejsem si jistá, zda jsem nespletla včera jména dívek, ale nemohu můj příspěvek najít. Pokud ano, tak v každém případě velká omluva Markétce , přeji plné uzdravení .

ellenic ( 1. září 2016 20:14 )

hanka0805

sores ( 31. srpna 2016 18:35 )

Proč může být v USA smrt za smrt ale u nás ne??? Navíc v USA neberou zřetel na věk, když zabíjí i 10letý dostane 30 a více. To jen v našem buranově cikánském si hrají zákonodárci na ty hodnější. Za zločin se má hodně tvrdě trestat, na lidi platí jedině bič jinak je z něj dob.ytek.

HahaBimbi ( 31. srpna 2016 17:45 )

to si delate srandu?...jdete uz s tou ho.mokulturou do haje, kazda je bud lesba nebo nehezka.....podstata veci je, ze bodla...z jakeho duvodu nemate ani sajn...hlavne ze muzete dedukovat a polemizovat........

hanka0805 ( 31. srpna 2016 17:21 )

Presne diky lidem jako jste primo vy,takhle mlada holka udela neodpustitelnou chybu..ponizovat a urazet cloveka,ktereho neznate je fakt frajerina!!!Neznat..nevedet ale soudit ..jo.to by vam slo..inteligence na bodu mrazu a jeden primitivni nazor za druhym..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání