Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Záhadné zmizení Pavla z Ústí nad Orlicí: Kvůli manželské krizi nechal doma dvě děti?

Autor: ljš - 
25. srpna 2016
18:16

Už tři a půl měsíce o sobě nepodal zprávu. Osmatřicetiletý Pavel Vaisar v květnu odešel z domova údajně kvůli manželské krizi a už se nevrátil. S manželkou přitom vychovával dvě děti.

Pavel, který pracoval jako kuchař v jedné z orlickoústeckých pizzerií, zmizel takřka beze stopy. „Pohřešovaný osmatřicetiletý muž odešel z domova 9. května 2016, o den později ještě telefonoval se svými blízkými a od 11. května 2016 do současné doby o sobě nepodal žádnou zprávu,“ uvedla policejní mluvčí Lenka Vilímková.

Policisté o jeho pohybu zatím vědí jen velmi málo. Před časem přišly poštou z Brna jeho doklady a klíčky od auta. A také se podařilo jeho mobil jednou zachytit v Rakousku. Neví se však, jestli ho v té době měl v držení on, nebo někdo jiný. Pohřešovaný však mluví velmi dobře německy, stopa by tedy za hranice vést mohla.

Podle televize Nova Pavel zmizel zřejmě kvůli krizi v manželství. Ta zřejmě započala několik měsíců před jeho zmizením. Naznačuje to i facebookový profil jeho ženy, která si v únoru změnila svůj stav na „zadaná“, zatímco u Pavla zůstalo „ženatý“.

Podivné však je, že by na takovou dobu opustil i dceru a syna. Jeho blízcí se proto obávají, zda se mu něco nestalo. Policie proto žádá všechny, kdo by o pohřešovaném muži měli jakoukoli zprávu, aby zavolali na linku 158.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání