Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Chtěl, abych mu lízala přirození: Nezletilý mladík nutil mladší sestry k sexu

Chtěl, abych mu lízala přirození: Nezletilý mladík nutil mladší sestry k sexu
Chtěl, abych mu lízala přirození: Nezletilý mladík nutil mladší sestry k sexu  (Autor: Shutterstock.com)
Autor: dce, jp - 
15. srpna 2016
16:23

Ze znásilňování svých dvou nezletilých sester se začal u královéhradeckého krajského soudu zpovídat mladík (17) z Havlíčkobrodska.

Sexuální hrátky si na dívkách jejich bratr údajně vynucoval v době, kdy jemu bylo 15 let a dívky byly ve věku 11 a 7 roků. Starší z nich přitom vzhledem ke své mentální zaostalosti jeho nátlaku snadněji podlehla. Údajně je osahával a chtěl, aby ho spokojovaly orálně. Na mladší z nich se prý dokonce pokusil o soulož.

„Bral nás do pokoje a tam se svlékal. A vyzýval mne, abych se také svlékla a lízala mu přirození,“ řekla u soudu jedna ze sester. Mladík po sestrách vyžadoval i soulož či anální styk.

Celou věc nahlásil otec dvou dívek (chlapec má jiného otce). Dívky se svěřily jeho nové partnerce. Matka všech tří dětí se v současnosti podle serveru Novinky.cz léčí na psychiatrii kvůli problémům s alkoholem.

 

Mladík během vyšetřování nařčení odmítl. Jak vypovídal u soudu, není jasné, protože vzhledem k jeho nízkému věku se proces s ním odehrává s vyloučením veřejnosti. O jeho vině by mělo být jasno v říjnu.

oliiiii3 ( 12. září 2016 16:16 )

V dnesni době je to sama pedofilie, nic vic ,sama zvracenost, at se ten svet uz nemnozi, tatove obskakuji dcery, bretri sestry atd kde to vůbec jsme. Bordel akorát. Sami alkoholik , at to daji ke zdi a postrileji.

11karel11 ( 12. září 2016 13:53 )

 To prase patří zmrzačit.

maledivy2016 ( 12. září 2016 06:33 )

No bóže... Příprava do života. Pak budou lizat perdele šefum..

radelin ( 15. srpna 2016 18:46 )

LIZE LIZE kterou ligu máš na myslí? Nebo to mělo být líže od slova lízati? Pak bys měl ovšem používat diakritiku, pakliže víš co to je. Jinak obyčejně má napsaný text zcela jiný význam.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání