Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Ženich řekl »ne« TĚHOTNÉ nevěstě! Šokující detaily z klatovské veselky, která dopadla špatně

Autor: rap, ljš - 
15. srpna 2016
05:00

Zpackaná svatba v Klatovech, při které ženich v polovině července řekl "NE" své snoubence, šokovala celé Česko. Ukazuje se ale, že pro nevěstu to byla ještě krutější rána, než si všichni mysleli. Čeká totiž dítě. Nedělnímu Blesku to prozradil sám ženichův otec.

Vztah Tomáše a Petry (jména jsme změnili pro zachování anonymity, pozn. red.) nebyl žádnou letmou známostí, chodili spolu pět let a dokonce spolu bydleli. „Petra jeho prvním děvčetem nebyla a my to mezi nimi brali jako klasickou studentskou lásku. Mýlili jsme se,“ řekl Tomášův otec Pavel M.

Vztah ale rozhodně nebyl bez problémů a milenci se loni dokonce rozešli. Pak spolu ale začali znovu bydlet. Podle otce však jen jako kamarádi. Proto se rodiče nestačili divit, když jim Tomáš v březnu přijel oznámit, že čekají dítě. "Jak to? Vždyť spolu nežijete, jenom bydlíte,“ nechápali prý otec s matkou.

Dvojice se ale nakonec údajně dohodla na potratu. Na ten ale Petra nakonec nešla, před dveřmi ordinace se rozhodla, že si miminko nechá.

A tak se v Klatovech začala chystat svatba, na kterou mladík sice přistoupil, ale zřejmě si ji nepřál. Když pak pronesl v obřadní síni své »NE«, odpověděla mu Petra: "Ale vždyť jsi mi to slíbil." Slova, která se předtím zdála zvláštní, se tak informací o těhotenství vysvětlují.

Ač mladík nechal svou teď už expřítelkyni na holičkách, k otcovství dítěte se prý hlásí a chce se o něj v budoucnu starat.

Jak otec vysvětluje krach synova vztahu? Co Tonášovi na snoubence vadilo? Proč s ní jeho rodina nevycházela? Čtěte Blesk.cz a dozvíte se víc.

Prezidentské volby 2018 - vše o volbách a kandidátech na prezidenta zde >>>

Aktuální volební preference a průzkumy k prezidentským volbám 2018 najdete zde >>>

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání