Rašid Sardarov – tak se jmenuje muž, který patří mezi 500 nejbohatších lidí Ruska. Velikost jeho jmění se odhaduje od 100 milionů dolarů (zhruba 2,4 miliardy dolarů) až po astronomických 4,9 miliard dolarů (zhruba 118 miliard Kč). Od roku 1991 působí jako generální ředitel holdingu Jižněuralská průmyslová společnost. Dagestánský rodák má slabost pro Británii, je členem Anglického klubu, a když jeho manželka Marianna slavila narozeniny, neváhal do Ruska „přivézt“ Eltona Johna. Britskému zpěvákovi pak za účast vyplatil 1,5 milionů dolarů (zhruba 36 milionů Kč).

Video
Video se připravuje ...

Luxusní ruská svatba na Žofíně Instagram

Sardarov, jako většina ruských boháčů, má také majetek v Evropě. V Rakousku si pořídil za 25 milionů euro (zhruba 676 milionů Kč) 500 hektarů pozemku, který ohradil vysokým plotem. A i zde projevil smysl pro výstřednost – vstupní bránu zdobí zlaté iniciály RS.

Marianna Sardarova je manželkou oligarchy, seznámili se na vysoké škole v dagestánské Machačkale. Marianna se věnuje především umění, vlastní galerii moderního umění a je též ředitelkou uměleckého fondu RuArts. Pár má spolu tři děti – syna Timura, Ratmira a dceru Viktorii.

Video
Video se připravuje ...

Luxusní ruská svatba na Žofíně Instagram

A právě Viktoria Sardarova (23) zavítala do Prahy. Dcerka ruského boháče teprve před dvěma lety ukončila vysokou školu v Moskvě a od té doby je její život aspoň dle ruských médií jedna velká party. Ruský showbyznys se podivil nad výběrem jejího partnera. Vzala si totiž zcela „obyčejného“ muže. Jejím vyvoleným se v červnu stal bývalý fotograf a bodyguard moskevského klubu Gibsy Anton Antonov (33), který se nyní i díky nepochybné finanční podpoře od manželky Viktorie ponořil do světa byznysu. Antonov vlastní v Moskvě kavárnu Big Bit Café.

Ačkoliv svatba proběhla v červnu, vypadá to, že svatební veselí trvá u dcer zbohatlíků několik měsíců. Soudě dle účtu Viktorie Sardarovové na sociální síti Facebook – od června se svým vyvoleným navštěvuje jednu turistickou destinaci za druhou. Praha je tak nejspíše jen zastávka na nikdy nekončící svatební cestě.

Fotogalerie: Svatba ruských miliardářů v Praze: Kdo je…
174 fotografií

Video
Video se připravuje ...

Luxusní ruská svatba na Žofíně Instagram

Fotogalerie
14 fotografií