Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Policisté stříleli po ujíždějících puberťačkách: Michaela (21) bojuje o život

Autor: lm - 
4. srpna 2016
17:46

Auto plné puberťaček zběsile ujíždělo slovenským policistům noční Trnavou, přičemž ohrožovalo ostatní. Muži zákona se proto vozidlo pokoušeli zastavit střelbou. Dvě z dívek skončily se střelným zraněním v nemocnici. Řidička Michaela (21) bojuje o život.

Policisté na podezřelé auto narazili v úterý krátce po jedné hodině ráno v Trnavě. Při pokusu o zastavení ale vozidlo začalo ujíždět a málem přejelo policistu. Honička trvala přibližně 20 kilometrů. Policisté se pokoušeli zběsile ujíždějící auto zastavit střelbou, povedlo se jim to až po 30 výstřelech. K jejich překvapení seděla za volantem teprve 21letá Michaela, která ani neměla řidičák, a v autě vezla tři teenagerky. Dvě dívky skončily se střelným zraněním v nemocnici.

Řidička má postřelený hrudník a zraněné ucho. Její stav byl vážný. Jelikož Michaela byla pravděpodobně pod vlivem drog, lékaři ji museli uvést do umělého spánku. „Pacientku postupně přebíráme z umělého spánku. První vyšetření postupně ukázaly, že její stav se postupně mírně zlepšuje. V této chvíli je stabilizovaná,“ sdělil TV JOJ mluvčí nemocnice Matouš Stračiak. Šestnáctiletá pasažérka Nina má prostřelené rameno, naštěstí se ale nejedná o těžké zranění.

Další dvě pasažérky, Júlia (17) a Daniela (19), vyvázly z honičky bez zranění. Podle obyvatel z obce, kde Daniela žije, pochází dívka z dobré rodiny, chytla se ale špatné party kamarádů. „Chodí s takovými pochybnými dívkami. Myslím, že požívají marihuanu, alkohol či cigarety. Vypadá jako chlapec, a tak se i chová,“ řekla televizi obyvatelka obce.

Video  Policisté stříleli po ujíždějících puberťačkách: Michaela (21) bojuje o život.  - TV JOJ
Video se připravuje ...

odol ( 9. srpna 2016 21:17 )

To tryplav@ kurvisk& sa ešte sťažuje?? Veď mohla niekoho ťažko zraniť,zabiť tou jazdou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Keď dostane od policajta výzvu-povel,že má poslúchnuť pokyn verejného činiteľa v zmysle zákona o polícii,tak začne si robiť ,,podľa svojho,,??? Policajti urobili obrovskú chybu,že tento póvl,trus potkana neodpráskli ako škodnú.A ešte tí hlúpi lekári ju zachránia!! Veď to je odpad s ktorého okrem látkovej výmeny nič nie je!!!

decoman ( 5. srpna 2016 19:26 )

No tebe asi nepřijali,tak tady meleš.Zkus se trefit ve vysoké rychlosti ujíždějícího auta. Natrefíš ani to auto, natož gumu.Pak budeš mluvit jinak

akko ( 4. srpna 2016 19:30 )

Sorry,ale jestli policajti nejsou schopni trefit pneumatiky,tak jsou to totalni pitomci,kdyz strileji na cloveka...Dalsi dukaz toho,ze policie prijme kazdeho "chytraka"...

jany ( 4. srpna 2016 19:21 )

tak smazka a lesba?

arapa ( 4. srpna 2016 18:57 )

 V minulem stoleti v tomto veku matka ditete dnes pubertacka. Pubertacku simpredstavujuntak do patnacti ale doba se meni

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání