Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Manželka Nečesaného: K soudu jsme jeli s taškou sbalenou do vězení. Nejhorší den mého života

Autor: ljš - 
29. července 2016
05:16

Doma na ně čekala půlroční dcerka, manželé Nečesaní ale počítali s tím, že se k ní od středečního soudu možná vrátí jen maminka Veronika. Táta Lukáš si s sebou dokonce pro všechny případy vzal tašku s věcmi do vězení.

Nečesaný už ve svém případu zažil nejrůznější veletoče, a tak počítal se vším. „Co jsme měli očekávat, když šel znovu před soudce, který ho tehdy odsoudil na 13 let? V autě jsme měli sbalenou tašku,“ přiznala Blesku Veronika, která se za Nečesaného vdala krátce po jeho loňském propuštění a v únoru mu porodila dceru Natálku.

Úterý tak strávila balením manželových věcí a čekáním na to, zda soud zareaguje na žádost o odročení, kterou kvůli Lukášově nemoci podali. Žádná odpověď ale nepřišla. „Nakonec jsem ještě večer jela koupit známky a telefonní karty,“ řekla.

Video  Soud s Nečesaným byl odročen kvůli nemoci.  - Lucie Šulcová, Petr Soukup
Video se připravuje ...

Nečesaný se totiž rozhodl, že k soudu i přes horečky vyrazí, protože hrozilo, že soud bude jednat i v jeho nepřítomnosti. Obhajoba nechtěla přijít o možnost přímé konfrontace se svědkem Jiřím Fundou, který měl podle jejích informací u soudu vystoupit.

Fotogalerie Snímky hrůzy po napadení kadeřnice 68 fotografií

Ráno tak manželé vyrazili do Prahy, kde se mohlo stát cokoliv. „Byl to nejhorší den mého života. Bála jsem se, že se Natálce nevrátí táta a nám se úplně zhroutí život,“ přiznala Veronika.

Po soudním jednání si nakonec mohla oddychnout, protože soudce Jiří Lněnička nakonec jednání odročil, za měsíc ale čekají rodinu stejné nervy znovu. „Snažím se neztrácet naději a modlím se, aby to dobře dopadlo,“ doufá Veronika.

Důkazy, svědectví a zásadní zvraty: Vše o případu Lukáše Nečesaného čtěte ZDE››

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání