Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Jen pro silné povahy: Muž z Plzně hnil zaživa, žrali ho červi

Autor: dce - 
11. července 2016
14:58

Opravdu odporný případ museli během sobotní služby řešit městští policisté v Plzni. Na Slovanech jim byl nahlášen muž ve špatném zdravotním stavu, ovšem to, co na lavičce našli, bylo mnohem horší!

„Hlídka MP Plzeň-Slovany byla vyslána do ulice Polní v Plzni, kde se měl na lavičce nacházet sedící muž ve špatném zdravotním stavu. Strážníci na místě nalezli muže, který uvedl, že se na ulici zdržuje již několik let. Muž měl na nohou zhnisané rány, létaly kolem něj masařky, odpadávali z něj červi a byl z něj cítit silný zápach,“ uvedla mluvčí městské policie Andrea Vlčková.

Video  Jen pro silné povahy: Červi žrali shnilé maso bezdomovci z nohou zaživa.  - Městská policie Plzeň
Video se připravuje ...

Strážníci na místo zavolali i záchranáře, kteří si muže převzali do péče a převezli ho na kožní kliniku na Bory. Podobné případy bohužel nejsou ojedinělé, nedávno se muž s červy odpadávajícími z ran na nohou objevil v jiné části Plzně.

avina ( 11. července 2016 21:44 )

Hlavně , že mají starost o utečence, cizince. Pro lidi nejsou ubytovny, péče...jen peníze, peníze...

Ruudazvostravy ( 11. července 2016 18:54 )

A to ste lydi nevyděly eště jeho čů*ráka.Von ho mjel jako chobot a lezla mu z něj půlmetrová tasemnice.Holt pravá klasyka.A to mjel přet sebou klobouk na drobný a gdyš něgdo přyhodil bůra,tak tá tasemnice na něj uďála půkrle.

kratkespojeni ( 11. července 2016 18:46 )

u měšťáků dělaj samý sr.albotky,když některý potkám,divím se,že maj za sebou fyzický testy

kaonkl ( 11. července 2016 18:32 )

Červi se živí jen odumírající tkání, necpou se živým syrovým masem. Takže pánovi vlastně dělaly laskavost, bez jejich pomoci by už dávno chytil sněť a přišel by o nohy. Teď ho vzali do nemocnice, nohy mu vypláchnou, narvou ho antibiotiky a budou se divit, že se to moc nelepší.

prycsvladou ( 11. července 2016 18:26 )

tak to jse jeste nevidel extraLovat zub-vetsinou se zuby extrahuji

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání