Pátek 3. května 2024
Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav
Oblačno, déšť 19°C

Křičel, ale nikdo nepomohl! Chlapec (14) znásilnil kluka (11) v opavské nemocnici

Matka je zděšená a říká, že když syn volal o pomoc, nikdo mu nepomohl.
Matka je zděšená a říká, že když syn volal o pomoc, nikdo mu nepomohl.  (Autor: Reprofoto TV Nova)
Autor: shp - 
3. července 2016
22:01

Měli mu tam pomoci od psychických útrap, namísto toho v psychiatrické nemocnici v Opavě prožil další. Teprve jedenáctiletého chlapce v zařízení orálně znásilnil o tři roky starší agresor. Když nebohé dítě křičelo o pomoc, nikdo ho neslyšel. Záchrana nepřišla…

K pro dítě traumatizující události došlo kolem půl osmé večer v pátek. Čtrnáctiletý sexuální agresor a hochův spolubydlící zabarikádoval pokoj židlí. Oběť tak neměla kam utéct. A pomoci se nedovolala.

Tam vůbec nikdo nebyl. Kluk volá o pomoc a nikdo ho neslyší nebo nereaguje. Chudák tam řve a ten druhej ho nutí k orálnímu sexu,“ řekla zděšená maminka TV Nova, která o znásilnění informovala. Naštvalo ji, že personál nemocnice rodinu informoval až 18 hodin po incidentu.

Zavolala manželovi, že nám chce jenom oznámit, že náš syn byl sexuálně zneužit. Já sem si potom musela sama zavolat na policajty – na 158, vlastně tam jsem se dozvěděla vše podrobné. Ani ta sestra nám nebyla schopná nic pořádně říct,“ dodala zoufalá matka.

Syn podle ní prodělal velkou psychickou újmu. „Jak se tohle vůbec může stát v takovémto zařízení? Jak to, že to nechají až takhle daleko dojít. Že ty děcka nejsou více hlídané? Určitě mu to psychiku ještě zhorší. Mysleli jsme, že mu tam pomůžou, ne že nám ho vrátí sexuálně zneužitého,“ uzavřela žena.

Případem se již zabývá policie. „Kriminalisté zahájili úkony trestního řízení ve věci podezření ze spáchání trestného činu známého jako znásilnění. Vzhledem k věku aktérů však nebudeme bližší informace poskytovat,“ řekla policejní mluvčí Lenka Sikorová. Čtrnáctiletý agresor byl přemístěn na jiné oddělení. Nemocnice se k incidentu nevyjádřila.

ollo ( 4. července 2016 08:09 )

Opavska psychiatrie je středověk...měla jsem tam matku, vrátili mi ji v hrozném stavu a o 20 kg hubenější.Mozek po elektrošocích, i když jsem jim říkala, že si to nepřejeme, zcela zdevastovali.Ztratil se jí na oddělení nevysvětlitelně klíč od bytu a z bytu 300 000 Kč. To je OPAVA!!!

peecek ( 4. července 2016 07:13 )

 Evropská populace degeneruje nejrychlejším tempem!! Homosexuálové, kam se podíváš,rakovinotvorných nemocí a jiných přibývá stále čím dál více. Homosexualita je stejná epidemie lidstva, tak jako je Alzheimerova choroba. Je to globální epidemie a bude se to jen zhoršovat. Mapování lidského genomu je už dokončeno a špičky ve svém oboru se snaží degeneraci populace zpomalit. Jeden z aspektů už jistě postřehl každý Evropan,...spočívá ve vítáni odlišných etnik a ras z jiných koutů světa.

maledivy2016 ( 4. července 2016 06:20 )

Kam si koukne člověk, všude buzna slizká uchylna!

baronessa ( 4. července 2016 06:00 )

Ty jsi ale ubožák. Podle písemného i duševního projevu jsi nejvhodnější adept na léčení v PL ty. Že už se na ty svoje trapné a neoriginální pindy nevykašleš. Ušetřil bys životní prostředí.

lunatic ( 4. července 2016 00:23 )

Z celého článku si osobně odnáším takové poučení,že se doslova musím urputně snažit být zdravý,čili - neuchylovat se do žádných podobných zařízení a pak lze mít sex pouze dobrovolně ... a tudíž i za peníze

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání