Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Patnáctiletý kluk chtěl k narozeninám sex, znásilnil o dva roky mladší dívku

Patnáctiletý chlapec chtěl k narozeninám sex. Znásilnil svou bývalou přítelkyni.
 (Autor: profimedia.cz - ilustrace)
Autor: shp - 
7. května 2015
10:31

Bylo mu čerstvě patnáct let a neustále myslel na sex. Snažil se k němu přemluvit svou bývalou přítelkyni, která byla ještě o dva roky mladší než on. Neustále se ptal, kdy dostane dárek, kterým nemyslel nic jiného než soulož. Když dívka odmítala, donutil ji k styku násilím. Během znásilnění dívka plakala a naříkala, ale ani to chlapce neobměkčilo.

Poté, co kluk z Dvora Králové oslavil patnácté narozeniny, měl neustále narážky na třináctiletou dívku, se kterou v minulosti chodil, ale která ho opustila kvůli jinému chlapci. „Nechápala jsem, co myslel,“ řekla dívka u soudu ve Hradci Králové podle webu Deník.cz.

Traumatická událost se odehrála v listopadu 2013, přesně tři dny po chlapcových narozeninách. V osudný den se setkal s mladou dívkou, se kterou v minulosti chodil. Dříve spolu ale žádné větší intimnosti neměli. „Jenom jsme se objímali a líbali,“ vypověděl obžalovaný.

Udržovali však spolu kontakt přes SMS, občas se viděli. Jejich sobotnímu setkání byl přítomen i kamarád chlapce, kterého znásilněná neměla ráda. Společně odešli do dřevěné chatky nedaleko zoo, druhý chlapec po nějakém čase odešel. „Jen jsme se bavili a pak taky hádali,“ přesvědčoval mladík policisty.

Dívka a jeho kamarád však mluvili jinak. „Zase mi řekl o dárku, pak mi dal pusu a začal mě svlíkat. Nelíbilo se mi to, křičela jsem. Řekl mi, abych byla ticho. Držel mě za ramena a za pas. Trvalo to přibližně dvě minuty,“ vypověděla dívka. Podle obžaloby ji mladík přinutil k orálnímu sexu, pak ji znásilnil.

To potvrdil i druhý chlapec. „Když se bavili o svlíkání, tak byla v pohodě. Pak už ne. Myslím, že ke styku došlo. Slyšel jsem vzdychání a škvírou viděl, jak mu sedí na klíně a jak se hýbou. Jí se to nelíbilo, bránila se a plakala,“ vypověděl. Dívka se pak obrátila na kamarádky, které případ vynesly na světlo.

Chlapce usvědčily testy DNA. Stopy DNA dívky totiž byly nalezeny na mladíkově spodním prádle. To se snažil u soudu vysvětlit zoufale po svém. „Z plivanců, které byly kolem chaty,“ bylo jeho vysvětlení, jak se dostaly na jeho trenkoslipy. Soud mu nakonec udělil podmíněný trest a nařídil psychologický výcvik.

XLADI ( 7. května 2015 12:49 )

Vždyť s ní nechodil tak co chtěl úchyl. Holka měla bejt zlá a když jí strčil péro do pusy měla skousnout

deratizator ( 7. května 2015 12:34 )

každá ženská není jako tvoje matka

asijo ( 7. května 2015 11:25 )

Pleteš se,to je už Havlova mládež,vychovaná pravicovým povalečem.

prdyvrdy ( 7. května 2015 11:24 )

no aby 13 letá chodila s klukama a líbala se, ta si o to říkala. Jsou ty holky kravky a kluk sígr toho využil, Oba by měli dostat na perdel včetně rodičů.

taktone ( 7. května 2015 10:59 )

Zkurwy.syna měli vykastrovat a byl by klid, kdyby to udělal mé dceři tak bych mu ty kule urvala vlastníma rukama už by je neměl a jeho rodičům rozšlapat ksicht.

Zobrazit celou diskusi