Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Znásilněné Elišce (10) nedávali jíst, chodila prosit o peníze, tvrdí sousedi! Úchyl ji nalákal na práci a zneužil

Autor: Pavel Schuster - 
5. května 2015
11:13

Co se to děje? Muž (47) nalákal malou Elišku (10), která šla ze školy domů, na to, že jí dá peníze za úklid. Doma ji ale brutálně znásilnil! „Prý tam byla i krev,“ řekli Blesku sousedé.

Jaké hrůzy si mladá školačka musela minulý čtvrtek prožít, když ji k sobě domů nalákal opilý muž se slibem, že dostane peníze za umytí oken, ví asi jen ona a lékaři. Když šla dlouhou ulicí domů do druhé vesnice, oslovil ji násilník Michal (47). Ještě to odpoledne ho ale sebrala policie, teď je ve vazbě.

Dívenka se z šoku a ublížení už vzpamatovává mezi svými blízkými, stará se o ni maminka a otčím. „Nic vám k tomu neřeknu. Ale Eliška je už z nemocnice doma. My jsme z toho úplně psychicky špatní. Máme další tři děti, které nás drží nad vodou,“ řekla Blesku Eliščina maminka.

Podle sousedů ale svůj smutek nedávají příliš najevo. „Hned druhý den se šli veselit k sousedům, něco oslavovali, pili tam,“ řekla jedna z místních. Podle dalších lidí z okolí jde o sociálně slabší rodinu, jejich čtyři děti živoří. „Ta holka nedostává najíst, chodí prosit o peníze,“ řekla Blesku další sousedka.

Úplně namol

Násilník se do Čachovic na Mladoboleslavsku nastěhoval před třemi měsíci. Podle sousedů dům koupila silně nábožensky založená žena (65), kterou zachránil z hořícího domu. Teď financuje veškeré opravy. Jenže muž nebude takový »andílek«. „On hodně pije, každý den si zajde do obchodu pro vodku, a to je prý vyléčený alkoholik,“ shodují se místní. „Ten den s ním jel syn vlakem, prý byl úplně namol,“ řekl soused. Možná i to přispělo k ohavnému činu.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání