Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Urolog prý při vyšetření znásilňoval pacientky! Hlásí se další oběti

Urolog při vyšetření znásilňoval pacientky. Hlásí se další ženy
Urolog při vyšetření znásilňoval pacientky. Hlásí se další ženy  (Autor: Policie ČR)
Autor: rvs, šim - 
4. května 2015
16:52

Přišly k němu pro pomoc od zdravotních obtíží, on je zneužil! Urolog Mortada M. (62), obžalovaný ze znásilnění, má zřejmě na svědomí více obětí.

Loni na podzim byl lékař obžalován ze znásilnění dvou pacientek. Poté, co o případu začala psát média, se na policii přihlásily další dvě znásilněné ženy. „Pacientkám několik minut otíral přirození, a v některých případech jim dokonce opakovaně zaváděl prsty přímo do pochvy,“ popsala policejní mluvčí Iveta Martínková s tím, že bylo patrné, že se u žen i u sebe snažil vyvolat sexuální vzrušení. Pacientky si navíc pozval znovu na kontrolu, kde jim „léčebný“ postup opakoval.

„Dvě z pacientek vypověděly, že se během vyšetření snažily slézt z gynekologického křesla dolů. Lékař jim však přidržel nohy,“ dodala mluvčí. Jednu z žen po tomto násilném „ošetření“ objal a políbil na tvář. V tu chvíli před ním stála pouze v tričku.

Podle kriminalistů může být obětí libanonského urologa ordinujícího v Hloubětíně ještě víc. Tyto dvě ženy se totiž přihlásily až s odstupem. Nikdy předtím totiž na podobném vyšetření nebyly, neznaly tak jeho přesný průběh. Policie proto žádá další případné oběti tohoto lékaře, aby se ozvaly policii. Lékaři hrozí až 10 let vězení.

Suchor3 ( 16. září 2016 18:56 )

obrázek u článku je zavádějící, tento lékař nikdy neměl ve své skromné ale dobré ordinaci gynekologické křeslo. To mohlo zmást i hloupou soudkyni, aby shledala ubohé ale vyčůrané kamarádky za manipulované ve stavu nouze.

pepa856 ( 4. května 2015 22:31 )

Je ze Syrie nebo Libanonu - pan Mudr. Mortada Moussawi, Poliklinika Havana (Praha Hloubětín).

naidka ( 4. května 2015 19:39 )

Mohl je znásilnit katétrem.

tymitaky ( 4. května 2015 19:12 )

Ani náhodou.

romanetta ( 4. května 2015 18:35 )

Vidíš a mně zase příjde nepřirozené, kdyby mně měla gyn. prohlídku provádět žena.

Zobrazit celou diskusi