Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Muž z Rožnovska neunesl rozchod: Expřítelkyni unesl a vyhrožoval jí samopalem

Muž z Rožnovska neunesl rozchod: Expřítelkyni unesl a vyhrožoval jí samopalem
Muž z Rožnovska neunesl rozchod: Expřítelkyni unesl a vyhrožoval jí samopalem  (Autor: Profimedia)
Autor: dce - 
20. června 2016
16:46

Minulý týden poslali vyšetřovatelé do vazby muže z Rožnovska, který neunesl rozchod s přítelkyní, a tak nejprve vyhrožoval její kamarádce a pak unesl i svou bývalou a ohrožoval ji samopalem. Ten měl navíc v držení neoprávněně.

Čtyřicetiletý muž z Rožnovska reagoval na rozchod s přítelkyní opravdu zvláštním způsobem – jeho partnerka se odstěhovala z jejich společného bydlení a nechtěla s ním mít nic společného. První, co muž udělal, ovšem bylo, že popadl nůž a šel vyhrožovat devatenáctileté kamarádce své bývalé přítelkyně. Chtěl se o své bývalé dozvědět informace a nebál se jí vyhrožovat i zabitím.

„Vše ale vyvrcholilo minulé úterý večer ve Valašském Meziříčí. To se muž setkal na lavičce se svou dvacetiletou přítelkyní a chtěl ji zpět. Svůj požadavek o její návrat podpořil i namířenou zbraní ukrytou v igelitové tašce. Žena z minulosti věděla, že se jedná o samopal, a tak jednala dle požadavků násilníka,“ uvedl policejní mluvčí Vladislav Malcharczik.

Dvojice se odebrala do jejich společného bydliště, ženě se ale podařilo kontaktovat policisty, kteří ji zachránili a muže zadrželi.

„Kriminalisté zajistili zbraň, kdy se jedná o samopal vz. 61 upravený pro akustickou střelbu. Zajistili i několik ostrých nábojů do této zbraně. Kriminalisté zjistili, že muž má zbraň ve svém držení neoprávněně,“ doplnil mluvčí.

Muž byl obviněn z trestných činů výtržnictví, nebezpečné vyhrožování a vydírání, za což mu hrozí až 8 let ve vězení. V pátek byl vzat do vazby. 

hanka666 ( 20. června 2016 19:35 )

To ani v Hollywoodu nevymyslí. Chlap v Rožnově jde se samopalem v igelitce.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání