Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Řidič na Opavsku narazil do sloupu elektrického vedení: Šest zraněných

Autor: ČTK - 
18. června 2016
12:29

Šest lidí se dnes zranilo při dopravní nehodě u Mokrých Lazců na Opavsku. Osobní automobil tam vyjel mimo silnici a narazil do betonové sloupu. Muži utrpěli lehká a středně těžká zranění, především končetin, hlavy či zad. Všichni skončili v nemocnici. ČTK o tom informovali mluvčí hasičů Petr Holub a mluvčí záchranné služby Lukáš Humpl.

Nehoda se stala krátce před 06:00 a na místě zasahovalo 12 hasičů. "Po příjezdu na místo hasiči zjistili, že všechny cestující osoby z osobního automobilu jsou již z vozidla venku, nemuseli tak naštěstí nikoho vyprošťovat pomocí vyprošťovacích nástrojů. Okamžitě začali poskytovat první pomoc všem zraněným osobám," uvedl Holub.

Zraněné si po příjezdu převzali do své péče záchranáři. "Všichni pacienti byli při vědomí a mimo přímé ohrožení života," řekl Humpl. Zranění muži byli ve věku 20 až 45 let. Pět jich záchranáři převezli do Slezské nemocnice v Opavě, jednoho do Fakultní nemocnice Ostrava.

Holub dodal, že po nárazu byl vážně poškozen betonový sloup s elektrickým vedením, na místo proto byla přivolána poruchová služba.

nimrodd ( 23. října 2016 22:09 )

nezapomenout na garážované!

Marmonaul ( 19. října 2016 07:16 )

Lidi jsou blazni. To bourane auto jak to tak chodi se za cas proda v auto esa jako nebourane, prvni majitel a koupeno v cr se servisni knizkou!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání