Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Vrah z tramvaje č. 17: Nevěděl jsem, že je mrtvá! Danuše se mu začala zjevovat ve snu

Autor: ljš - 
26. května 2016
20:38

Pořád má prý před očima její úsměv! Muže (63), který zastřelil Danuši S. v tramvaji č. 17, dohnalo svědomí na policii až po dvou letech. Prý dosud vůbec nevěděl, že je vrah.

Policistům na strašnickém oddělení muž v úterý večer skoro vyrazil dech. „Zazvonil s tím, že se jde dobrovolně přihlásit na policii a přináší i vražednou zbraň,“ uvedla policejní mluvčí Andrea Zoulová.

Skutečnost, že se k vraždě přiznává až po dvou letech, vysvětlil podle televize Prima velmi překvapivě. Prý vůbec netušil, že svou oběť, která se na něj před činem usmála, zabil. Údajně prý vůbec nesledoval televizi, nečetl noviny a ani nemá připojení k internetu.

Na to, že je vrah, přišel podle svých slov, až když se mu začala Danuše zjevovat ve snu. Policistům řekl, že má stále před očima její úsměv a musel ulevit svému svědomí. Motiv byl zřejmě loupežný.

Vrah nyní zřejmě půjde do vazby. „Důvodem je obava, že by obviněný mohl uprchnout nebo se skrývat,“ objasnila Štěpánka Zenklová, mluvčí Městského státního zastupitelství v Praze.

Ke hrůznému zločinu došlo 13. února 2014 v tramvaji číslo 17. Danuše S. (†64) do ní nastoupila na Palackého náměstí. Kde přesně ji vrah zabil, není zatím jasné. Na konečné zastávce v Modřanech však již byla žena podle všeho mrtvá nebo v bezvědomí. Na zpáteční cestě ji cestující našli zhroucenou na sedačce s průstřelem hlavy.

prycsvladou ( 27. května 2016 10:55 )

kdyby se tak blbě nesmála tak mohla žít

nicnezpravda ( 27. května 2016 00:46 )

vrazi jsou většinou divní

noram ( 26. května 2016 21:42 )

Ten chlap není normální.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání