Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sousedské spory v Praze vyústily ve střelbu! Na místě zasahovala záchranka

Autor: dce, mal, rvs - 
24. května 2016
14:12

V pražských Kunraticích se v úterý před druhou hodinou ozvala střelba. Podle našich informací došlo v ulici Na Knížce k sousedským sporům, které se vyostřily až ve střelbu. 

Dlouhodobé sousedské spory vyřešili dva muži na Praze 4 zcela neortodoxním způsobem. Jeden z nich vytáhl nůž a druhý se chtěl bránit pistolí, ze které šestkrát vystřelil. Svého protivníka trefil údajně pětkrát do rukou, jednou do ucha.

„S největší pravděpodobností se jednalo o sousedské spory, ve kterých hrály roli střelná zbraň a nůž. Jeden z mužů byl se střelnými zraněními převezený do nemocnice,“ řekl Blesku policejní mluvčí Tomáš Hulan. Kriminalisté nyní vyšetřují, zda se jednalo o nutnou obranu.

Postřelený muž utekl do blízkého lesa, kde ještě zavolal policii, než se zhroutil. Střelce zpacifikovala police, zraněného útočníka odvezla sanitka do nemocnice v Krči.

Video  Střelec z Kunratic  - Aktu.cz
Video se připravuje ...

ninga ( 24. května 2016 22:02 )

Vy jste teda vyšetřovatelé Když někdo "útočil nožem", tak ten druhý měl asi těžko u sebe zbraň, tudíž si pro ni musel dojít, což už není nutná obrana. Ten spařenej přiožralej ksicht, co si musí dát po činu páva, aby se nezhroutil, si zaslouží bručet

gabreta ( 24. května 2016 20:09 )

Vyšetřování už jen proto, že obrana nebyla úměrná útoku. To ti řekne zákon o zbraních a střelivu!! Třeba je to blbost, ale je to tak. Dokud nezmění zákon, aby útočník převzal veškeré důsledky útoku, tak to prostě tak bude!

gabreta ( 24. května 2016 20:05 )

Nedělej si iluze, že tam zbraně,třeba nelegální, nemají! Radši se ubránit nelegální zbraní, než bejt mrtvej s holýma tukama!!

bizon_pepa ( 24. května 2016 20:00 )

Ale vždyť i tobě se to musí líbit.

arne127 ( 24. května 2016 16:17 )

honzanachloupky.Pokud je někdo kretén tak v první řadě jsi to ty.Debile

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání