Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Hokejový obránce Frýdku-Místku Lukáš Prokop je nezvěstný: Jel se projet na kole a už se nevrátil

Po mladém hokejovém obránci Lukáši Prokopovi pátrá policie.
Po mladém hokejovém obránci Lukáši Prokopovi pátrá policie.  (Autor: HC Poruba)
Autor: šim - 
14. května 2016
08:01

„Jsou chvíle, kdy rivalita musí jít stranou. Pohřešuje se obránce HC Frýdek-Místek Lukáš Prokop. Pomozte sdílením,“ prosí na svém oficiálním facebookovém profilu vsetínský hokejový tým. Po Lukáši Prokopovi, který příští týden oslaví 25. narozeniny, bylo vyhlášeno celorepublikové pátrání.

Podle informací, které zveřejnil vsetínský klub, se jel Lukáš uplynulou neděli projet na kole, ale domů se už nevrátil. Pátrání bylo vyhlášeno v úterý. „Pohřešovaný Lukáš Prokop byl naposledy viděn svou příbuznou v neděli kolem 13. hodiny. Ve sportovním oblečení odjel na kole z Ostravy-Poruby z Hlavní třídy. U sebe neměl žádné doklady,“ řekla Blesk.cz policejní mluvčí Gabriela Holčáková.

 

Ostravan Lukáš Prokop začínal jako junior ve Vítkovicích, pak hrál v 2. lize za týmy Ostravy-Poruby a Frýdku-Místku. Podle informací Lidovek.cz odešel minulou sezonu do Francie. Po zranění se však plánoval vrátit do Frýdku-Místku.

Po Lukáši Prokopovi pátrá policie. Po Lukáši Prokopovi pátrá policie. | Policie ČR

franta15 ( 14. května 2016 22:58 )

Že prý mu nějaká holka přilehla tričko. Doma ho čeká houbová /polívka/ od maminky a řemen od otce. Je to ještě puberta a jako cyklista musí mít občanku.

nick55 ( 14. května 2016 19:18 )

Nechápu, jak se někdo může vydat na kolo - a vůbec někam ven, bez dokladů ?? Je to nezodpovědnost - cyklodresy mají kapsy, není problém tam dát OP a průkaz pojištěnce - stát se může cokoliv. Počítám, že nemocnice jsou obvolané, tak asi nikde hospitalizovaný není

tummy ( 14. května 2016 18:46 )

 Vypadá to ,že ho někdo srazil a někam zahrabal.

kristinn ( 14. května 2016 17:39 )

len, aby chlapcove orgány už neboli v nejakom miliardárovi...Veľmi by som bola rada, keby sa našiel a bol v poriadku. Cítim s rodičmi, musia prežívať niečo strašné...

David0211 ( 14. května 2016 16:50 )

 Držím palce,aby všechno dobře dopadlo.Tak mladý.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání