Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Matka autem na Sušicku srazila synka (†2): Dítě v nemocnici zemřelo

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: ZS Trans Hospital)
Autor: dce - 
28. dubna 2016
11:00

K tragédii došlo ve středu večer. Třiatřicetiletá žena svým autem srazila dvouletého syna, když se na dvoře domu otáčela. Dítě po převozu do nemocnice zemřelo.

Třiatřicetiletá matka z Prahy se podle serveru Novinky.cz otáčela se svým vozem na dvoře rodinného domu v malé obci u Petrovic na Sušicku. Bylo asi 19. hodin večer. Bokem vozu srazila svého dvouletého syna. Spolu s partnerem dítě okamžitě naložili do auta a odvezli do nemocnice.

„Rodiče volali na tísňovou linku a naše posádka se s nimi setkala na benzinové čerpací stanici. Vzhledem k závažnosti byla na místo povolána letecká záchranná služba, která dítě v kritickém stavu transportovala do Fakultní nemocnice Plzeň,“ informovala podle serveru Deník.cz krajská mluvčí zdravotnické záchranné služby Lenka Ptáčková.

„V souvislosti s provozem motorového vozidla utrpěl chlapec zranění, kterým v nemocnici podlehl,“ uvedla policejní mluvčí Dana Ladmanová. Policie nařídila soudní pitvu, která objasní přesné příčiny úmrtí dítěte. Zároveň také zahájila úkony trestního řízení pro přečin usmrcení z nedbalosti.

mopr6 ( 2. května 2016 10:52 )

Máš mozek na svým místě? Buď seš ještě hóóóódně velký mládě, který nemá o rodičovství ani potuchy a nebo jsi absolutní dement. Nechat stát dítě v prostoru, kde se manipuluje s autem, může jen sjetej debil (v tomhle případě velká p*ča)nebo nesvéprávnej člověk. Nic jinýho nejde dodat. Chudinka klouček zemřít rukou debilního matky

dzambulka007 ( 28. dubna 2016 18:35 )

Pravda, paní si myslela, že dítě umí létat a ve dvou letech pozná, kdy se vznést. Vás dva také příroda obdařila mozkem, co?

ochcallis ( 28. dubna 2016 18:28 )

ale ne z chlastu

kdoasi ( 28. dubna 2016 18:16 )

Áá..další potrefená husa se ozvala

kdoasi ( 28. dubna 2016 18:13 )

Tohle může říct jen debil

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání