Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Řidič v Ostravě narazil do mostního pilíře: Uhořel ve svém voze

Autor: ČTK - 
23. února 2016
13:36

Nehodu a následný požár automobilu nepřežil v noci na dnešek v Ostravě zatím neznámý muž. Okolnosti nehody vyšetřují kriminalisté, kteří se také snaží zjistit totožnost mrtvého řidiče. Zatím ani není jasné, zda zemřel při nehodě či uhořel při požáru. ČTK o nehodě informoval mluvčí moravskoslezských hasičů Petr Holub.

Mluvčí ostravských policistů Gabriela Holčáková ČTK řekla, že nehoda se stala dnes kolem 02:15 na silnici 1/11 v Šenově u Ostravy. „Osoba řídící vůz Citroën vyjela z dosud nezjištěných příčin mimo komunikaci. Automobil narazil do komplexu mostních pilířů a svodidel. Následně začal hořet,“ řekla mluvčí.

Komunikace pak byla podle ní více než tři hodiny neprůjezdná. Před šestou hodinou policisté obnovili provoz v jednom směru. „Policisté zjišťují identitu zesnulé osoby. Přijmeme jakékoli informace k havárii na lince 158,“ řekla.

Na místě zasahovaly dvě jednotky hasičů. Požár dostaly pod kontrolu za pět minut po příjezdu na místo, úplně uhasit se ho podařilo za dalších deset minut.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání