Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Mladík bez řidičáku zabíjel za volantem: Srazil malou Melánii (†3) a její mámu

Autor: lm - 
26. dubna 2016
13:53

Při tragické dopravní nehodě ve slovenském městě Sečovce vyhasl život teprve tříleté holčičky. Dívenku a její matku srazil při couvání s dodávkou 17letý teenager, který za volantem neměl co dělat.

K neštěstí došlo v pondělí ráno. Řidič dodávky při couvání srazil matku (27) s tříletou holčičkou. Matka skončila zraněná na chodníku, malá Melánia (†3) ale i přes okamžité pokusy o oživení od nejbližších podlehla. Holčička utrpěla těžká zranění zejména na hlavičce.

K překvapení policistů seděl za volantem dodávky teprve 17letý místní teenager, který ani neměl řidičský průkaz. „Sedmnáctiletý mladík ze Sečovce bez řidičáku řídil nákladní vozidlo. U řidiče nebylo provedenou dechovou zkouškou zjištěno požití alkoholických nápojů,“ sdělila TV JOJ policejní mluvčí Jana Mésarová.

Policisté už zahájili trestní stíhání pro přečin usmrcení. Odborníci nyní budou zjišťovat, kdo může za smrt malé holčičky. „Bližší okolnosti nehody, příčina a míra zavinění jsou předmětem vyšetřování i za účasti znalce z oboru silniční dopravy,“ dodala policejní mluvčí. Podle svědků mladík matku s holčičkou neviděl.

Video  Mladík srazil malou holčičku, Melánia (†3) zemřela.  - TV JOJ
Video se připravuje ...