Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Další průšvih youtuberů TVTwixx: Nechali batoh přejet vlakem, věc šetří policie

Další průšvih youtuberů TVTwixx: Nechali batoh přejet vlakem, věc šetří policie
Další průšvih youtuberů TVTwixx: Nechali batoh přejet vlakem, věc šetří policie  (Autor: YouTube)
Autor: dce - 
31. března 2016
15:50

Dvojice chlapců známých na YouTube jako TVTwixx je opět v policejním hledáčku. Po loňském debaklu s petardami naházenými do autobusu tentokrát nechali textilní batoh přejet vlakem. Policisté řeší, že by mohlo jít o přestupek.

Červený textilní batoh umístila dvojice ze známé youtuberské skupiny TVTwixx na koleje chvíli předtím, než projel vlak. Courák batoh vážně přejel a kluci z toho měli hroznou srandu. Video shlédlo během pár dní tisíce uživatelů. A mezi nimi i policisté.

„Tímto videem se již zabývají policisté. Prošetřování je na samotném počátku a policisté pracují především na ztotožnění osob zachycených na záběrech. Celou událost prošetřujeme pro podezření z přestupku na úseku drah,“ řekl serveru Lidovky.cz mluvčí pražské policie Tomáš Hulan.

Vlak nevykolejil a nikomu se nic nestalo, vše odskákal pouze prázdný batoh. Ale pokládat na koleje jakékoliv předměty je značně nebezpečné. Na to mladíky z „umělecké“ skupiny upozornilo hned několik lidí v komentářích pod videem. Jejich fanoušci je ale stále brání.

Není to přitom tak dlouho, co policisté šetřili jinou srandičku, kterou si TVTwixx chtěli zvýšit sledovanost kanálu. Loni na Nový rok hodili do prázdného autobusu několik petard, aby viděli, co to udělá. Video samozřejmě pověsili na YouTube. Škody na autobusu nakonec museli zaplatit a omluvit se.

moiaza ( 31. března 2016 17:56 )

 Škoda že jsem se v mládí neučil za you tubera. Dnes mě to mrzí. Nebo aspoň za lobistu. Mohl jsem být v balíku. Že, pane Dalíku.

baronessa ( 31. března 2016 16:40 )

 Tenhle trojlístek nudících se hochů je nějak "slavný"? Vždyť jsou to ubozí pitomci, kteří se nezmůžou na nic chytřejšího. Měli by je potrestat a dát jim půl roku veřejně prospěšných prací. Pochopili by, že život je přece jen někde jinde, než na You tube.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání