Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Policie dopadla řidiče (20) bavoráku, který poslal porsche do pole: Pirát jezdil bez papírů

Autor: Jitka Pecharová - 
14. března 2016
22:06

Do rukou chrudimských policistů se konečně dostal hledaný pirát (20) z černého bavoráku. O šoféra se zajímali kvůli tomu, že vytlačil luxusní porsche do pole a ujel.

Zřejmě proto, že měl zákaz řízení. Přestože svým jednáním mohl způsobit tragédii, vinu odmítl. „Řidič BMW účast na nehodě přiznal, ale popřel, že by ji zavinil,“ tlumočil policejní mluvčí Jiří Tesař výpověď muže, který v době svého nebezpečného kousku, jemuž přihlížel o šest let starší spolujezdec, neměl za volantem co dělat.

Kvůli jinému průšvihu měl totiž zadržený řidičák. Bližší informace k tomu policie nechtěla sdělit. Proti muži ale hovoří řada svědků, z jejichž výpovědí policie případ uzavřela jako podezření z přestupku a věc předala k vyřešení ve správním řízení.

Ke kolizi bavoráku s řidičem (26) porsche došlo na cestě z Heřmanova Městce na Bylany. Šofér BMW měl vybočit z kolony aut, kterou majitel sporťáku předjížděl a narazil do jeho boku. Porsche dostalo smyk a skončilo v oranici. Vznikla na něm škoda za čtvrt milionu.

„Je to tragédie. Byla to moje láska. Nechci ho hodit do šrotu,“ bědoval po karambolu vlastník porsche na Facebooku. Jemu se naštěstí nic nestalo. Ujíždějící šofér bavoráku nehodu nenahlásil a vůz nechal stát asi pět kilometrů od místa nehody, kde ho policie našla a později vypátrala i řidiče.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání