Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Strkali hlavu spolužákům do WC: A tresty? Školákům důtky, pedagogové NIC!

Autor: čad - 
4. března 2016
08:09

Šikana druháků v Základní škole Krásovy domky v Pelhřimově, o které Blesk informoval, zůstane bez trestu. Rozhodla o tom rada města. Důtku ředitele dostane pouze pět malých agresorů. Učitelé, ředitel – nic.

„Proběhl rozhovor s útočníky, schůzky s rodiči. Zasedla výchovná komise a pedagogická rada školy. Případ prošetřila Česká školní inspekce,“ řekla mluvčí pelhřimovské radnice Alexandra Knapová.

„Na situaci ve třídě jsme upozorňovali už od první třídy. Všichni vědí, že příčinou je jediný nepřizpůsobivý žák, který dál ve třídě zůstává,“ ozvala se do redakce Blesku jedna z maminek.

„Jak dlouho budou učitelé, vedení školy, psychologové, školní inspektoři, ale i politici na radnici strkat před tímto jedincem hlavu do písku? A toto rozhodnutí rady je tečka za celým případem?“ ptá se rozzlobená matka. Připomínáme, že rozhodně nešlo o žádnou maličkost, agresoři například strkali svým obětem hlavu do WC.

zednik ( 4. března 2016 10:36 )

 Jeden žáček dělá rotyku a strhne čtyři další? A to není inkludovaný, co až přijdou do třídy tři, čtyři podobní v rámci inkluze? To bude teprv veselo.

abvydavatelstvi ( 4. března 2016 10:06 )

Ne vychování rodiče nemůžou vychovat vlastni potomky a potom to tak vypadá ..Další problém jsou televize a média ...nic pozitivního tam není ..jenom násilí a ohlupovani lidí ..děti si nemají z čeho brát vzor ...Dřív chodily děti na kroužky a jinak se bavili ale teď aby se rodiče báli pustit z domu kvůli emigrantům a jiné verbezi ...a většina děti také sedí doma u počítačových her a počítačů ...Co to vyroste za generaci jsem zvědavá ...

lug70 ( 4. března 2016 09:58 )

Zbytečné. Stejně by se to automaticky zametlo pod koberec i na policii. Kde figuruje příslušník chráněné menšiny není vůle se tím vůbec zabývat.

baronessa ( 4. března 2016 09:41 )

 A co brání rozezleným rodičům podat trestní oznámení na nečinnost pedagogického sboru? To je přece právo každého občana.

moiaza ( 4. března 2016 08:49 )

 Doby se mění a Havlová mládež si našla jinou zábavu, než měly Husákovy děti. Adrenalinovou.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání