Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Zloděj prorazil muži lebku šroubovákem: Dvakrát hledaný recidivista policii zavolal sám

Autor: dce - 
22. února 2016
14:02

Policistům se konečně podařilo dopadnout muže, který v říjnu loňského roku zaútočil šroubovákem na muže, který bránil vykrádané auto. Statečný muž skončil s dírou po šroubováku v hlavě a násilník ve vězení – už byl totiž odsouzen za podobný čin v minulosti.

Dvaačtyřicetiletý muž loni v říjnu vykradl auto v Praze v ulici Švábky. Přistihl ho ovšem řidič a došlo k šarvátce. Majitel vozu skončil v proraženou lebkou od šroubováku, kterým se zloděj oháněl. Policisté po muži pátrali a zcela náhodou se jim ho podařilo dopadnout už téměř před měsícem.

Video Načapal ho při krádeži auta: Zloděj muži prorazil lebku šroubovákem - Policie ČR
Video se připravuje ...

„Prvního února letošního roku totiž došlo v jednom z bytů na Vinohradech k incidentu skupiny osob, mezi nimiž byl i dvaačtyřicetiletý obviněný. Toho přišla vystěhovat z přechodného bydliště dvojice mužů. Při tom došlo k šarvátce, při které dvaačtyřicetiletý muž jednoho ze svých soků pořezal na ruce a poté sám zavolal na linku 158,“ uvedl policejní mluvčí Tomáš Hulan.

Policisté v oznamovateli ovšem zjistili dvojnásobně hledaného recidivistu, který už měl dávno sedět ve vězení – byl totiž už dříve pravomocně odsouzený za násilný trestný čin.Účast zadrženého na případu napadení šroubovákem musely potvrdit až výsledky zadaných znaleckých expertíz, především z oboru genetiky, neboť dvaačtyřicetiletý muž s kriminalisty vůbec nespolupracoval a nespolupracuje,“ informoval Hulan.

Policisté také zjistili, že se jedná o dvanáctinásobného recidivistu se závislostí na drogách. Jeho delikty jsou zejména majetkové, ale ani násilí mu není cizí. 


placenta ( 22. února 2016 14:14 )

zastřelit co sním

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání