Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Táta grázla, který šikanoval učitelku: Syn toho lituje, ale málo!

Autor: ljš - 
17. února 2016
09:17

Ani slovo výmluv! Táta chlapce, který spolu s dalšími dvěma kamarády šikanoval učitelku ve škole v pražských Malešicích, se postavil k věci čelem a svého syna ani v nejmenším neomlouvá.

„To všechno, čeho se můj syn dopustil a jak jednal, je naprosto v rozporu s tím, jak jsme ho vychovali, i s mým chápáním. Velice litujeme toho, co se stalo,“ řekl muž deníku Právo.

Jeho lítost a účast se nyní obrací zejména k dceři, která po Ludmile V. zůstala. „Žádné gesto ani omluva nemůže nahradit ztrátu matky její dceři. A i když nesouviselo to, co udělal můj syn, s její smrtí, rádi pozůstalé dceři po ní jakkoliv pomůžeme a podpoříme ji, jak jen to bude v našich silách,“ uvedl.

Otec útočníka je přesvědčený, že jeho syn se dopustil jednání „toho nejhoršího kalibru“. Slíbil, že budou jako rodina nápomocni vyšetřování a přijmou jakékoli následky. „Upřímně se omlouvám všem, kterým můj syn ublížil,“ dodal.

Otec přiznal, že ho trápí nedostatečná míra lítosti, kterou syn projevuje. „Je si vědom toho, že důsledky si ponese. Nicméně jak jsou v tom namočení tři, jako by je ta kolektivní vina částečně zbavila vlastní odpovědnosti a viny. Měl by litovat víc,“ řekl otec.

Video Žáci utýrali učitelku: Vedení školy tutlá šikanu a zastrašuje studenty! - Blesk TV
Video se připravuje ...

jiri.k ( 21. února 2016 12:54 )

Jestli by nestálo za to, vykopat mu všechny zuby z huby a natřikrát zlámat hnáty. To by snad pomohlo, ale jistej si nejsem. Pak už jen ukopnout palici.....

dzambulka007 ( 18. února 2016 00:33 )

Má pravdu, ty debile. Když to nezvládala, tak měla odejít nebo aspoň se uklidit na nemocenskou. Kdyby všichni umírali, protože ho otravuje nějaký smrad, svět by byl vylidněný.

dzambulka007 ( 18. února 2016 00:30 )

Ujištuji Vás, že řada lidí zažívá mnohem horší stres a jednání než je tohle otravování několika smradů. Potrestaní mají být, škola tady selhala, ale zase žijte trochu v realitě.

mototo ( 17. února 2016 19:32 )

Ty borce by mi mohli na chvíli půjčit...zbytek života na umělé stravě...

25oplt ( 17. února 2016 15:56 )

Vyházet celý učitelský sbor, začít ředitelem a jeho přisluhovači.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání