Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Žáci utýrali učitelku: Vedení školy tutlá šikanu a zastrašuje studenty!

Autor: Ivan D. Hladík - 
14. února 2016
11:30

Týdny tyranie! Trojice studentů-grázlů ze Střední průmyslové školy Na Třebešíně v Praze 10 si vybrala jako oběť profesorku Ludmilu. Ta zemřela. Vedení školy nic neřešilo, teď ale zastrašuje studenty.

Tato záležitost by zřejmě zůstala ututlána, kdyby ji na denní světlo nevynesl Blesk. Trojice násilníků, vedená D. Č., ve třídě 2. E týdny útočila na paní Ludmilu. Omezovali ji a ponižovali.

Další studenti se pokoušeli situaci řešit. Vedení průmyslovky, kterému to oznámili, ale zametalo problém pod koberec. A když se nyní vše dostalo ven, zahaluje se mlčením. Dokonce k tomu nutí i studenty. Místo nápravy křivd se snaží žáky zastrašit.

„V pátek nás svolali do tělocvičny,“ řekl jeden ze studentů. „Zástupkyně ředitele nařídila, ať se s nikým nebavíme, že jsme vázáni mlčenlivostí,“ uvedl. Dokonce prý naléhala, ať o celé věci neříkají ani rodičům. Toto studenty děsí. Situace je pro ně už tak těžká. „Policie nás požádala, abychom se k ničemu nevyjadřovali,“ řekl ředitel školy František Bártl.

Video Žáci šikanují učitelku. - Blesk TV
Video se připravuje ...

hankaja ( 16. února 2016 14:18 )

co to je za hovadinu, že jsou studenti vázáni mlčením?!?!?! Kdo je zavázal??? Naopak, šikana se hlásit musí!! A v tomto případě nechápu, že už vedení neodstoupilo a nebo že ho zřizovatel neodvolal.. pak bych se zaměřila i na rodiny - kdo to je, že takto vychoval děti??

e.44 ( 15. února 2016 23:48 )

Blbě podívat? To né, fakt né. Jenom ho třeba zamknout v kabinetu, odtlačit mu auto a šoupnout ho mezi dva stromy, jeden vpředu, druhý vzadu vyměnit chemikálie připravený na pokus a podobný maličkosti

e.44 ( 15. února 2016 23:42 )

no to je fór. Chodilas vůbec někdy do normální školy? Co pamatuju, tak v sedmdesátých letech šikana ve škole jenom kvetla včetně základek. A všema směrama. Kantoři co si zasedli na určitý žáky, žáci co dělali podrazy na neoblíbený kantory a samozřejmě i žáci mezi sebou a nikdo to neřešil.

zednik ( 15. února 2016 15:27 )

Nikdo holce nepomůže, na drahého rázného advokáta nemá. Vše zametou pod koberec a z její mámy ještě udělají nemožnou pedagožku. Chudák ženská věděla, že u vedení zastání mít nebude, to plyne i z toho, že si chudák postěžovala aspoň u starších studentů.

zednik ( 15. února 2016 15:23 )

 Podle těch ubohých videí mám dojem, že učitelé jsou vedením školy hodnoceni hlavně také za to, jak velký mají smysl pro legraci. Což je v hodnotících kritériích ze strany idiotských žáků dnes na 1.místě a můžou si to dovolit. Tatíci nesou škole penízky. Nebohá učitelka to nevnímala jako legraci ,ale vnímala to mylně jako šikanu. Takže závěr vyšetřování bude, že si za to může sama....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání