Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Požár v metru na Palmovce: Stanice byla evakuována - hořel koš

Autor: dce, mal, ČTK - 
15. února 2016
09:10

Ve stanici pražského metra Palmovka hoří. Požár zasáhl pravděpodobně jeden z kontejnerů a rozšířil se na elektroinstalaci v jedné části zastávky. 

Nejdříve hasiči uzavřeli vestibul, kde požár vznikl, cestující používali druhý vestibul. Mluvčí pražských hasičů Pavlína Adamcová uvedla, že z prostoru stanice muselo být 15 lidí evakuováno. Později záchranáři z preventivních důvodů rozhodli i o dočasném uzavření celé stanice. "Chtějí se ujistit, zda se při požáru nedostaly do vzduchu škodlivé látky, " uvedl Štábl.

Z jednoho výstupu stoupá dým, na místě je několik jednotek městské policie a 5 jednotek hasičů. Na místě je cítit silný zápach.

"Soupravy metra stanicí jen projížděly," řekl mluvčí pražského dopravního podniku Jiří Štábl. Zatím nelze odhadnout, jak dlouho bude omezení trvat. Přibližně hodinu byl omezen provoz tramvají směrem do Karlína.

Video  Ze stanice stoupal dým. Podívejte se, jak v metru na Palmovce hořelo  - Matěj Smlsal
Video se připravuje ...

kadlicek ( 15. února 2016 11:17 )

Neviém načo toľko humbuká??? Veď v tejto oblásti a vókol tejto staníce sa naprosto bežno pohýbuje spústa všelikých "čmoudov", tak trocha teho dalšiého čmouda mi pripadá dokonca k temu prostóru akosi štýlová.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání